Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobrota

i co robić?

Polecane posty

Gość tak a ty
Dorota ale przeczytaj co ty właściwie sama piszesz! Rozmawiałaś z nim ale zauwazyłaś, że on po tych rozmowach jest przygnębiony i smutny. a czy on zauważył, że jestes przygnębiona i smutna po tych rozmowach? że rani cię swoim niezdecydowaniem? dlaczego ty widzisz tylko jego? a twoje uczucia? dlatego napisałem że jesteś męczęnnicą bo koncentrujesz się na uczuciach swojego faceta zapominając o swoich! no i co z tego ze jest przygnebiony i smutny?! jak z nim tego nie wyjaśnisz nikt ci tu nie pomoże bo masz dwa wyjścia - albo dalej się użalasz nad sobą i chodzisz na paluszkach żeby bron boże nie zasmucić swojego faceta albo przestajesz o tym myśeć i gadać zaczynając fantastyczne życie w wolnym związku, albo jest trzecie wyjście które może własnie chcesz usłyszeć - rzuć go bo nigdy ci się nie oświadczy. i przeczytaj to "chodzi o to, że nie wiem czy powinnam poczekać czy nie łudzić się i poprostu wyprowadzić i zaczać robić coś innego" - czego ty chcesz dziewczyno?

Gość Dobrota
:) Nazwa tego miasta zaczyna się na literę D (nie chcę tak wprost tego pisać)-południe Polski. Pewnie jest tak jak mówisz, że to się wie - czy się chce dalej z kimś byc, czy nie ale wydaje mi się, że on chce i sam tak mówi. Wiem, że takie drastyczne zmiany o jakich piszesz mocno wpłwają na ludzi i umacniają - to prawda. Bo co cię nie znisczy to cię wzmocni.

Gość noale
moim zdaniem sie nie wie. ty sama nie wiesz i krytykujesz w nim to niezdecydowanie, ktorego nie chcesz widziec u sibie. bo nie jestes pewna czy dobrze zrobilas i tylko jeden ruch moze usensownic te przeprowadzke - malzenstwo. wiec lecisz do tego jak cma do ognia. po to zeby sie przekonac ze zrobilas dobrze.

Gość tak a ty
noale ty mądra kobieta jesteś :)

Gość Dobrota
noale - Ty chyba psychologię studiowałaś bo nieźle mnie rozgryzłaś :) jest w tym jakaś racja - bo kiedy sobie pomyślę, tak tylko czysto teoretycznie, że mogłabym wyjechać i zakończyć wszystko - to dochodzę do wnoisku, że nie dam rady, ze bym nie potrafiła - ale może powinnam? Na początku zawsze jest ciężko a z czasem można się do wszystkiego przyzwyczaić. Może chodzi też o to, że chcę się w coś w pełni zaangażować a teraz nie mogę bo kto wie czy za miesiąc on mi nie powie - jednak nie chcę... Tak macie rację są różne wyjścia, tylko ja chcę wybrać to najlepsze.

Gość Dobrota
dziekuję za odpowiedzi ja muszę niestety już kończyć. jutro tu wpadnę znowu . dzięki noale - tak a ty ma rację !! mądra z Ciebie babka :)

Dobrota CZytam to co piszecie i zastanawiam sie nad swoim zyciem. Jestem, a moze bede w podobnej sytuacji. Zajakis czas pewnie przeprowadze sie do miasta, w ktorym mieszka moj chlopak. Tez dzieli nas duzo km. Tez sie tegoboje, tego ze zostaie przyjaciol, rodzine. I tez on nie mowi o slubie. Twierdzi, ze niepotrzebny... Mam sporo obaw. Nie wiem co robic. Dla meni zareczyny i slub to wybor kobiety/mezczyzny sposrod innych. Wyroznienie, chcec spedzenia zycia do konca razem. Sle Ci dzuo pozytywnej energii. Wam wszystkim! 🌻