Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna kaja

Bezrobotni-jak wyglada Wasz dzień?

Polecane posty

Gość rolka jolka
Taka prawda, a ja akurat mam prace :) szukalam rok :) niezle nie? Jakis czas pracowalam w sklepie, ale nie mialam tam ubezpieczenia a skonczylam juz 26 lat i powiedzieli mi papa oni nie maja na zusy. Na kelnerke to ja sie raczej nie nadaje, wszystko mi leci z rak :) A i tam pracuja studenci, ubezpieczeni jeszcze przez rodzicow. A ja studiuje zaocznie i szukalam czegos z choc minimalnym ubezpieczeniem. Wiec nie jest tak prosto jak sie wydaje.

Gość Wiecie cooo
No dobra tylko powiedz uczciwie jak to jest z tymi zarobkami. Bo te kikadziesią czy nawt kilkaset dolców dziennie po miesiącu to wygląda niewiarygodnie. Znam wiele takich ofert gdzie obiecuje się złote góry, wpłać wpisowe a już wkrótce będziesz miałkasy jak lodu. Wielu moich znajomych tak zrobiło powpłacali po kilkaset zł a obiecanych dochodów jak nie było tak niema. Po kilku miesiącach działania dali sobie spokój bo efektu nie było, minął zapał i został niesmak nie mówiąc o złości na osoby które obiecały im życie na majorce i kontrole stanu konta przez laptopa. Tak więc powiedz prawdę na co może liczyć przeciętny człowiek który naprawdę chce i pracuje. Bez ściemy o spacerach i bzykaniu, znam te chwyty jak się wpływa na psychikę klienta. Jak powiesz uczciwie , że zarobek może być ale nie koniecznie po miesiącu a może po roku i nie kilkaset dolców dziennie a początkowo może kilkaset zł to będziesz bardziej wiarygodny.

Gość Wiecie cooo
Naga Prawda tak jak napisałeś wszystko jest super! tylko wiem, ze nigdy nie napiszesz jak wygląda w rzeczywistości wprowadzanie partnerów do tego biznesu, a właściwie nie tylko do tego. Przerabiałem to na własnej skórze. Pisanina na forum, setki systematycznie odnawianych ogłoszeń w przeróżnych portalach, tysiące osób które to czytały i garstka która wyraziła jakiekolwiek zainteresowanie. Z tej garstki po 3 miesiącach 2 osoby weszły do wspólpracy z tego tylko jedna była aktywna i działała!!! Koszt podjęcia współpracy poniżej 100 zł. Nie jestem malkontentem i nie zależy mi na zdyskredytowaniu twojej działalności. Ale jakoś hura optymizm mam za sobą i staram się trzeźwo oceniać oferty i możliwości jakie ze sobą niosą. Co wcale nie przekreśla szansy, ze kiedyś może zostaniemy wspólpracownikami

Gość Wiecie cooo
A czy mógłbyś zasugerować swoim wspólpracownikom przedstawienie swojej obiektywnej opinii na forum? Doświadczenie uczy, że w biznesach tego typu wprawionym liderom mającym stosowne kontakty kręci się lepiej. Szare myszki już nie mają ani wielu kontaktów ani tyle szczęścia. Chociaż na tym etapie to wielu ludzi z marszu jeszcze z pewnością w firmie niema na ogół liderzy wprowadzają swoich kolegów z którymi znają sie i działają od dawna.

Gość naga prawda ty też tutaj
???????????????????????????????????????????/ Boże, dajcie juz spokój z tymi MLM bo sie niedobrze robi-topik jest na inny temat zdaje sie a tu gdzie nie wejde to Naga Prawda i mir 33 czy jak jej tam-dajcie nam juz spokój-jak tak zajebiscie zarabiacie to idzcie wydawac ten szmal zamiast siedzien na kafe i innym dupe zawracac!

Gość naga prawda ty też tutaj
A Ty co masz do zaoferowania?Mydlenie ludziom oczu, to Wasze hobby-szukacie jeleni bo z tego macie kasę-ty się zapiszesz, ktos od ciebie, kolegi kolezanka i tak to sie kręci. Pewnie chcesz być sponsorem, guru, króre ma jeleni, któzy na niego zarabiają...a te jelontka jak sa madre to tez maja jeleni...potem gadki, że musisz miec tyle a tyle by mieć procent, tyle a tyle by dostać kase-musisz miec działalnosć aby wogóle ja dostac albo isc na zlecenie... Pomijajac Osobiscie uważam, że "przebywanie" na każdym forum i na każdym topiku w sensie "zmien swoje życie-potrafisz" jest lekko męczące...Jak ktos bedzie chciał zajac się MLM to sobie znajdzie osobę, która mu to załatwi...Mydlisz oczy, nie piszesz konkretów, ludzie podają Ci meile a Ty walisz ściemę...po czym na meila nikt nie odpisuje. DOŚĆ! Chcesz zarobić to chwytasz sie każdej drogi ale bądz uprzejmy nie być upierdliwy bo zagłaskać kota na smierc to nie problem!

Gość 4nn4
bedac bezrobotna niewiele robilam :/ wlasciwie tylko sie dolowalam :/ ot przegladalam ogloszenia, czasami wyslalam jakies cv, kompletnie nie mialam ochoty na jedzenie, wloklam sie z kata w kat i niewiedzialam co ze soba robic. Prawde powiedziawszy WOGOLE nie wiedzialam jak znalezc prace. To ze znalazlam to przypadek. Wyslalam CV przez siec, nabeczalam sie nad listem motywacyjnym bo jak sie okazalo w ogole nie umialam go napisac, wyslalam, rozmowa i szczesliwy traf bo trafilam na ludzi swojego pokroju. Dano mi szanse i ta szanse teraz wykorzystuje. Gdybym teraz byla bezrobotna szukalabym pracy zupelnie inaczej. A glownie dlatego ze uwierzylam w siebie i ze cos potrafie i ze takich ludzi jak ja potrzebuja.

nie jest prawda że jak sie szuka jakiejś pracy konkretnej już np 2 lata to nie ma sensu złapac jakies gorszej, przejściowej. Tak naprawde liczy sie to czy ktoś gdziekolwiek pracowal, czy coś umie. tu nie chodzi o umiejętności zawodowe. tu chodzi o ukształtowanie charakteru. nawet niew macie pojęcia jak bardzo się zmieniłam od czasu mojej pierwszej pracy , jak zdobywam doświadczeń, jak uczę sie być dobrym pracownikiem, to praca kształtuje mój charakter, uczy mnie pokory, pewności siebie, umięjętności dostosowania sie. jestem pewna że gdybym nie miala wcześniej tych gorszych prac to teraz nie umialabym utrzymać tej obecnej pracy, bo tu trzeba byc kreatywnym ,pewnym siebie, itd

Gość Jak dzisiaj można być...
...bezrobotnym??? Paszportów nie macie, czy jaki chuj za przeproszeniem? Są TYSIĄCE ofert dla każdego! Przykładowo w Polsce: http://www.epuls.praca.gov.pl/ (tutaj ja znalazłem swoją pierwszą - i to bardzo fajną - pracę, choć za marne pieniądze) Za granicą: http://www.hollandcontracting.pl/ - wystarczy mieć dowód, paszport i 250 zł, a w ciągu miesiąca praca za minimum 1300 euro brutto murowana. Poza tym jest jeszcze słynne LG - praca dla KAŻDEGO, kto tylko chce, nawet nie czytają CV. 1300 zł brutto, na produkcji (taśma montażowa telewizorów LCD). Powiedzcie wprost: Wam się nie chce pracować. Ot co. Wy chcecie mieć 3000 brutto i pracę w biurze, dlatego ciężko Wam "cokolwiek" znaleźć.

Gość gryzelka 22
a gdzie te LG? bo u mnie nie ma a za granice nie pojade bo juz maz tam jest i mam trojke dzieci kto sie nimi zajmie?

Gość Jak dzisiaj można być...
LG jest pod Wrocławiem, w Biskupicach Podgórnych. Szczerze mówiąc, wkurzają mnie ludzie z Wrocławia, którzy mówią, że do LG nie pójdą, bo się pracuje 60 godzin tygodniowo (6 dni po 10 godzin, ale przerwy 15-min. są co 2 godziny, a i praca do najcięższych nie należy, choć pracuje się na stojąco) - skoro tak, to wcale nie są bezrobotni, tylko po prostu im ta praca nie pasuje. Ja mam wyższe wykształcenie, ale do LG pójdę na tę taśmę - bo lepsze to niż bezczynne siedzenie na tyłku i patrzenie w monitor. Co do Ciebie gryzelka 22 - jeśli mieszkasz dlaeko od Wrocławia, to poszukaj na tym pierwszym adresie, który dałem - "epuls" itd. - praca nie będzie jakaś super (ja w mojej pierwszej miałem 720 - 750 zł za etat na rękę), ale coś jednak zarobisz, i będzie to więcej niż zasiłek. Ostatecznie możesz iść do McDonald's - przyjęcia są tam zawsze, a restauracje są prawie wszędzie, ale tego to już naprawdę nie chcę Ci polecać. Więcej szczegółów w tym topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2859801 Tak jak mówię - idź tam tylko w ostateczności; ja bym tam nie poszedł po tym, co przeczytałem. W miarę możliwości szukaj gdzie indziej. Pozdrawiam :-)

Gość MLM-owiec
UWAGA na oszustów !!!!!!!!!! >>> Naga Prawda Centrum Ratownictwa Finansowego “EUROSTAR” Pod tym szyldem działają oszusci >>> http://eurostar.intway.info/ to Wcześniej nazywali się "Centrum Kształcenia Kadr Menedżerskich" Paru siedzi ,paru ukrywa sie...jeden z nich to Naga Prawda. O to dowód na to, że Naga Prada to oszust: 1.Niepoadaje swojego imienia ani nazwiska na stronie internetowej i gdzie kolwiek indziej...nie mówiąc o adresie i telefonie stacjonarnym. 2.Działa tylko przez internet, niewychodząc z ukrycia, bo go wielu ludzi i policja ściga. Poniżej jest link,zobaczcie sami na czym polega oszustwo tego Ciula Naga Prawda... http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/6333 50.html http://eurostar.intway.info/ http://www.kurs.u2.pl/

Gość MLM-owiec
Roześlijcie to na wszystkich forach i strzeżcie sie tego człowieka.

Gość edmund
jest to zwykla piramida finansowa,nie dajcie sie naciagnąc,przez dwa lata bedziecie mieli kase a pozniej starcicie przyjaciol.jest to system binarny .