Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilaaaaaaaa19

dlaczego taka jestem???

Polecane posty

Gość Kamilaaaaaaaa19

kokietuje facetow lubie ten moment poczatku znajomości ta niepewność zwróci na mnie uwage nie zwróci............Rozkochyje wsobie zwracam na siebie uwagę...A jak już facet się zadeklaruje i zakocha to ja nie chce,..bo przestaje być fajnie i przestaje mi się podobac..nie robie tego by krzywdzic ich ale tak mi wychodzi...ciągle....jestem przez to sama:-(

Gość no i odpowiedziałaś sobie
na pytanie spadaj stąd!

Gość moze taki wiek
w sumie to Cię rozumiem, tyle że ja np. chciałabym mieć jakichś kolegów - i trudno mi prowadzić takie relacje może nie trafiłaś jeszcze na takiego faceta full servis z którym byś się nie nudziła itp.?

Gość Lawendaa
znam takiego faceta. Rozkochał, naobiecywał i nic. lata gdzie indziej. teraz.

Gość Kamilaaaaaaaa19
dzieki za pomoc przeciez pisze ze nie robie tego celowo poprostu mi wszystko przechdzi jak juz fACET SIE ZADEKLARUJE

mlodziutka jestes........ traktujesz facetow jak zdobyte gory :) dorosniesz przejdzie Ci tylko uwazaj zebys sie kiedys nie obudzila i stwierdzila ze jest za pozno, ze stracilas cos przez swoje zachowanie , a wtedy nie bedzie powroty :-O

Gość Lawendaa
mozna popełniac błedy jestesmy ludzmi, nie aniołami. ale trzeba dokonac zadoścuczynenia. a nie tak. ok dobra, je

Gość w3t46u76
hmm strzelec albo baran? ja tak mialam..ale przeszlo mi jak mialam 16 lat :P domyslam sie, ze Ty starsza. musisz poczekac na innego faceta, od reszty ;] taki co sie nie bedzie rozpedzal z deklaracjami, a poza tym widac nie trafiasz na odpowiednich dla siebie :)

Gość d.dddd
ale nie ma opcji ze lew?

Gość c.p.
mam to samo, jak już facet zaczyna sie mną interesować i traktuje naszą znajomość serio, mnie zaczyna w nim coraz wiecej denerwować. bardzo szybko zaczynam mysleć,że to nie to i znikam! Mam zawsze wokół siebie facetów, a jestem sama i to już dlugo. Zastanawiam sie dlaczego tak robie i nie wiem!

Gość w3t46u76
nie wiem, wiem, ze barany i strzelce kochaja moment "nadgryzania":)

Gość d.dddd
i porzucania :( to ja sie zgodze, chyba to niezaleznie od plci (?)

Gość d.dddd
calkiem mozliwe

Gość Kamilla_waga
Mam tak samo. Faceci interesują mnie dopóty, dopóki nie mam pewności, że na całego wpadli w moje sidła. Ciekawam czy jesteśmy w takiej sytuacji skazane na samotność. Ja przynajmniej nie zamierzam być z facetem na siłę. Ale myślę, że jeszcze nie trafiłyśmy na odpowiednią osobę.

Gość c.p.
może ktoś ma pomysł co zrobić zeby wreszcie umieć kogoś pokochać bo bez tego sie nie da....

Gość c.p.
taaa, wszyscy mi mówia, ze jeszcze nie trafiłam na tego...jedynego, a pewnie myślą "niedotykalska księżniczka", sama nie wie czego chce

Gość w3t46u76
na pewno jestescie baardzo mlode :) i na pewno Wam przejdzie. tylko trzeba trafic ;)

Gość d.dddd
slyszalam "czlowieka nie kocha sie za to ze jest idealny ale pomimo tego ze taki nie jest" poza tym wspolny zapal do budowania wiezi i niezaleznosci, czyli ukladania sobie zycia razem, to moze byc fajna sprawa mi sie wydaje...

Gość Fantik
Może jestes taka dlatego, ze jesteś niedowartościowana?

Gość niedowartościowana

Gość niedowartościowana
???

Gość Kamilla_waga
E tam niedowartościowana. Ja tam mocno obstaję za tym, że jeszcze nie trafiłyśmy na odpowiedniego faceta.

Gość lustereczko powiedz przecie
tez taka jestem i powiem tak ze trzeba trafic na odpowiedniego faceta. bo zachowywalam sie dokladne tak samo az nie wypatrzyl mnie sobie pewien chlopak na ktorego ja nawet nie zwrocilam uwagi. ale tak krazyl i krazyl, zakumplowalismy sie, byl fajny i tak dalej i niby cos do mnie czul ale nie dawal mi tego jasno do zrozumienia. zakochalam sie w nim i potem bylismy razem 3 lata. i pewnie dlatego tak dlugo ze nie mial charakteru cieplej kluchy, mial swoje zdanie, i chociaz bardzo mnie kochal co dawal mi odczuc i mowil to jednak tez byl bardzo niezalezny i to wszytsko dawalo mi swiadomosc ze mam kogos kochajacego u boku ale nie czulam sie przytloczona. potem mialam chlopaka ktory mnie swoja dobrocia przytloczyl i ucieklam po 4 miesiacach :)