Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsc

TETRALYSAL na tradzik

Polecane posty

Gość cdsc

polkalyscie kiedys TETRALYSAL na tradzik....ijak pomogl wam?

Gość madziaaraaaaaaaaaaa
ja wlasnie teraz biore i mi bardzo pomogl, choc jak przestaje go brac to skora sie pogarsza. biore go juz jakies 2 miesiace.a podobno trwale efekty sa po jakis 9 :/. moja pani dermatolog zaproponowala mi diane 35.ale narazie musze zrobic badania i wlasnie poki co dala mi tetrasyl.

Gość ja też mam ten problem
a co to jest jakiś antybiotyk?

Gość Bez obrazy
Ja też biorę Tetralysal i również jest rewelacyjnie, nie wiem jak będzie po odstawieniu, ale teraz skóra jest niemal idealna.

no ale opowiedzcie co tyo jest ten tetrasyl, bo ostatnio mnie obsypało i chcę się tego pozbyć, po jakim czasie działa?

Gość Bez obrazy
To antybiotyk. Od czego jest wyszukiwarka? :O

siedzę na kafę i pytam po prostu, czy to cieżko odpowiedzieć, w google dowiem się, ze to antybiotyk, ale o działaniu piszecie tutaj

Gość madziaaraaaaaaaaaaa
ale te niektore ludzie sa......

no jacy?

o boshe, to po cholerę zakładacie nowy topik, skoro ten temat już był, dziękuję, już znalazłam, jestem wdzięczna za dobre rady :-O

Gość Bez obrazy
Link nie działa. W kazdym razie: kliknij "szukaj", wpisz Tetralysal i wyskoczy ci kilkanaście topików na ten temat. Czy to naprawdę takie trudne? :O

jak już napisałam - to nie jest trudne :-O

Gość Bez obrazy
Po pierwsze - ja tego tematu nie zakładałam. Po drugie - mogę napisać czy na mnie działa czy nie, ale nie będę po raz enty opisywać samego działania, skutków ubocznych itp. bo na ten temat można pisać i pisać.

o.k. skończmy tę dyskusję, po prostu nie przypuszczałam, ze istnieje taki temat, nie sprawdziłam, zapytałam i żałuję . pozdrawiam

HEEEj , ja tez stosowalam tetralysal, no i w sumie widszialam duuze poprawy ale po odstawieniu , nie bylo juz tak kolorowo, bo strasznie zniszczylam sobie zoladek, dlatego pamietajcie , ze przy stosowaniu tego antybiotyku , trzeba brac tabletki oslonowe!!!!!!!!!

HEEEj , ja tez stosowalam tetralysal, no i w sumie widszialam duuze poprawy ale po odstawieniu , nie bylo juz tak kolorowo, bo strasznie zniszczylam sobie zoladek, dlatego pamietajcie , ze przy stosowaniu tego antybiotyku , trzeba brac tabletki oslonowe!!!!!!!!!

Gość odradzamy
potwierdzam, po odstawieniu tradzik wraca nim zaczelam brac nie ilam takiego strasznego, jak przestalam brac byl nawrt i teram ma klopoty, bo skora zrobila sie jeszcze gorsza.. a nie polecam antybiotyk nigdy tego nie wyleczy.

Na mnie nie zadzialal praktycznie w ogole.

hej, mam do sprzedania 1 opakowanie antybiotyku Tetralysal 150 mg (16 kapsułek) w Poznaniu. Jakiś czas temu odstawiłem ten lek, bo szczerze mówiąc, na mnie nie zadziałał tak jak powinien, tzn efekty były, ale nie takie jakich bym się spodziewał po tak silnym preparacie.. Lek zakupiony w jednej z aptek poznańskich, posiadam nawet paragon jakby co ;) acha, dorzucę jeszcze 3 kapsulki z poprzedniego opakowania gratis :D zainteresowanych proszę pisać na oskar_1984@wp.pl , w mailu oczekuję propozycji co do ceny ;) pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Kupię kilka opakowań tetralysalu 300 mg. Proszę o kontakt kamila.saczuk@gmail.com. Pilne !!