Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytambochcewiedziec

Napisz mi....

Polecane posty

Gość pytambochcewiedziec

dlaczego piszesz do mnie sms-y, a nie stać cię na to żeby zadzwonic do mnie i umówić się na spotkanie?

Gość odpowiadamcitobie
piszę esy bo są częściąmnie. Częscią wiersza ktory tu Tobie śle:) A ja mam zadzownić? Wiesz dobrze ze nie stać mnie finansowow:) I co urwie po minucie rozmowy? Poadto poczytaj gg ja juz nie raz zapraszałam cie do mojego miasta Nie wiem czemu zawsze udawałes ze nie ma takiego zdania. Zawsze byłes zimny wobec takich zdan:)

Gość odpowiadamcitobieee
Jesli kobieta pisze smsy to krokiem faceta jets tez odpidac es lub zadzonic. jak to wszystkie kroko robi kobieta? jakos do innych kobiet umiałes esa wysłac, zadzonic, umowic sie na piwo, rekawem sluzyłes itp. :)

Gość pytambochcewiedziec
do tej nade mną. kochaniutka, nie ciebie pytam, tylko jego! ja, jestem kobietą, a on woli pisać krótkie słowa zamiast rozmawiać ze mną jak z człowiekiem. pewnikiem zaniedbany umysłowo, ten mój wielbiciel ;)

Gość pytambochcewiedziec
co do ciebie, też pewnie jesteś zaniedbana umysłowo bo myślałaś zapewne, że ten twoj dusigrosz coś tu napisał. ale tak naprawdę, jego też nie stać na pisanie w necie :P