Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niezdecydowana

Rowerki dla maluchów - wasze opinie

Polecane posty

Gość mama niezdecydowana

często na plac zabaw mamy i babcie przyprowadzają a właściwue przywoża dzieciaki na rowerkach -bajerkach typu kaczorek żabka rowerki są wściekle kolorowe niekóre kiczowate aż oczy puchną i na oko strasznie delikatne !!!, czy wase dzieciaczki (mam 15 miesięcznego synka) jeżdżą takimi rowerkami czy sa zadowolone i oczywiście Wy tez jesteście zadowolone z tego zakupu zastanawiam się nad kupnem ale najpierw prosze o Wasze opinie bo jak podpytuję mamy to nic nie mówią a jak mały biegnie żeby sobie podotykać to go odpędzają czego on nie rozumie i wyje więc jak widze kłębowisko tych rowerków to omojam plac zabaw niestety niekóre mamy sa rozhisteryzwane i nie rozumią ze dla dziecka wszystko co obce jest o wieleciekawsze niż jkego zabawki nawet połamana łopatka do piachu kolegi :)

Gość chinolinka
te rowerki o kórych piszesz niezdecydowana mamo to chiński bubel !!! ODRADZAM dziecko podrośnie i kupisz porządny rowerek a nie tę kolorową kupę :P

Gość mama niezdecydowana
coś nie wchodzi

Gość a ja ci radzę kupić
moja mała też ma, wprawdzie po roku zabawy z nim i na podwórku i w domu to już został tylko rower, bo bagażnik i takie cacko z przodu odpadły ale rower sprawny. Moja jest do tej pory zachwycona tym rowerem i nawet nauczyła się niewiadomo kiedy pedałować, oczywiście po domu narazie. Po co ma twoje dziecko lecieć za każdym razem do innych skoro każda baba pilnuje takiego rowerka jak oka w głowie. Idz z dzieckiem do sklepu i może pomoże ci się zdecydować