Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJA PYSIA

ogoliłam sobie ją dzisiaj,

Polecane posty

Gość MOJA PYSIA

od 11 lat jej nie widziałam. A teraz nie mogę się na nią napatrzeć. I w dotyku jest milsza, jakaś taka mięciutka. Bobrom mówimy NIE!

Gość gość
Bobry są pod ochroną:P

Gość gość
A to już za chwileczke, już za momencik:D :classic_cool:

Gość MOJA PYSIA
he he jutro sie obudze z druciakiem między nogami i szczotką ryżową. A tak poważnie po czym bardziej swędzi? po goleniu czy depilacji???

tak szczerze mówiąc to ja zawsze tylko goliłam , na żadną depilację się raczej nie zdecyduje bo to troszkę już masochizmem zajeżdża :O troszku swędzi na początku :P

eee ty to tam zaraz o amazonkach ..... wlosy rosna i wypadaja, na glowie 5-6 lat a w innych miejscach okolo 7 miesiecy i wypadaja dlatego nigdy nie beda do kolan czy jakostak :o

Gość Tomek26
Lubie takie:) ogolone sa fajniutkie. Od ponad roku sam sobie gole jajeczka i okolice na zero, a czasem pozostawiam figlarna fryzurke;) i faktycznie tak jest lepiej niz jak to nazwalas boberki;) pozdrawiam

Gość MOJA PYSIA
haha no cóż powiedzmy że podgalałam a dziś zgoliłam na zero, myślałamze po ogoleniu nie będzie fajna ze względu na jeża. Ni i ze będzie drapała a jest mięciusieńka jak mały koteczek. Chyba wsmaruję w nią balsam czekoladowy

Gość czupryna kroczna
Ja nie gole a wlosy mam 2 cm max i to malo, niesprawiedliwe, chce miec bobra takiego jak w filmach w latach 60 tych, do kolan 😭 ale raz ogolilam to sie nie moglam napatrzec, wreszcie moja pisia- ktora uwazalam za potwora, wygladala ladnie i estetycznie, z tym ze nie chce mi sie, po po kolejnym goelniu mialam czerwone krostki, pierdole taki interes

Gość MOJA PYSIA
też sie tego obawiałam, ale chyba mi sie spodobało. tam gdzie wcześniej sobie podgalałam pomagał peeling i krostki nie były straszne.

trzeba umiec sie tam golic zeby krostek nie bylo, dobra pianka nowa maszynka lub krem do depilacji dla miejsc wrazliwych polecam

Gość MOJA PYSIA
hahahah wygląda na to że zamieniłam bobra na koteczka i to malutkiego

Gość Tomek26
Balsam z pewnoscia dobrze jej zrobi:) Ja robie to zawsze po goleniu i nie mam zadnych podraznien. Wystarczy ze ogole to miejsce dwa razy w tygodniu i wyglada caly czas estetycznie:)

Gość MOJA PYSIA
w dodatku takie golenie relaksuje

Gość Tomek26
tez to zawazylem, ale i mysle ze przyzwyczaja.niedawno wrocilem z urlopu a bylem pod namiotem wiec warunku nie sprzyjaly goleniu. Po powrocie do domu to byla jedna z pierwszych rzeczy ktore zrbilem:) w ogole to fajne sa takie ogolone cipeczki.Bardzo mi sie to podoba i polecam:)

Gość dfgsdg
Ale jak to robicie ze nie macie podraznien, ja zawsze mam, zawsze napiszcie cala operacje od a do z veet- nie wyciagal wloskow do konca i czy mozna nim cala pipke ogolic ?

Gość Tomek26
ja to nawet nie uzywam pianki do golenia. Piana powstaje z zelu pod prysznic o gole sobie jajeczka normalna maszynka. Okolice rowniez. pozniej balsam i woda po goleniu. Czysciutko, swiezutko, elegancko:)

Gość dfgsdg
gole maszynka, nowa, mam pianke, probowalam plynu do mycia, mam nawet krem - sudocrem, alantan, balsam, nagietek itp I naprawde zawsze krosty mam, to samo z pachami 😭 moze dlatego ze pod wlos, no ale jak to robic z wlosem, wtedy sie nie ogoli

Gość Tomek26
a moze Ty za mocno naciskasz na skore, ja to robie bardzo delikatnie, tak ze maszynka sunie sie tylko lekko po skorze, najpierw z wlosem a poniej pod wlos, na prawde piana z szamponu czy zelu w zupelnosci wystarczy

jesli masz wrazliwa skore to nie powinnas wiecej jak 2 razy przez jedno miejsce \"jechac\" a wlos powinien byc dobrze namoczony i dodatkowo zmiekczony parominutowym uzyciem pianki, gelu, kremu czy mydla do golenia mozesz spokojnie uzyc zwyklgo bialego mydla nivea ..... pare minut piane na wlosy potem delikatnie , nie przyciakajac z wlosem i ewent kazde miejsce delikatnie 1 raz pod wlos. potem ladnie nakremowac balsamem . sam jednak widzialem idealne wyniki po Veet do wrazliwej skory. wiec powodzenia zycze 🖐️

Gość Tomek26
tylko na emaila;)

Gość MOJA PYSIA
wstałam i wcale nie swędzi. może później pozdrawiam

Gość uwielbiam boberki

Gość MOJA PYSIA
a moja mała nadal gładziutka. postanoiwiłam zapuścić sobie paseczek :)