Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milukasz

Jak zaimponować kobiecie,co powiedzieć na początku??

Polecane posty

miałem kiedyś koleżankę którą próbowałęm poderwać,bezskutecznie jednak,jej chłopak jeżdził po pijanemu,zabrali mu prawo jazdy,spotkałem ją kiedyś i zapytałem ją czy on jest lepszym człowiekiem ode mnie a ona \"a jakie to ma znaczenie,mi się podoba\" i koniec gadki

Gość BeznadziejnaOsobaZdystansowana
Andrzej bo ty cienki bolek jestes:o

jej się podoba i najważniejsze... przecież nie będziesz jej na siłę uszczęśliwiał. Więc o co chodzi? Jakie to w ogóle ma znaczenie... żadnego. Dobry człowiek to żadne kryterium... nawet seryjni mordercy mieli żony :) Co stawia związkowych nieudaczników w bardzo ciekawym świetle

Andrzej... pokusiłam się o taką hipotezę czytając Twoje wypowiedzi :P może tylko masz takie poglądy... mhmm... \'dziwne\' :D no nic 🖐️

Jeśli ktoś ma inne poglądy najłatwiej powiedzieć że jest kretynem, co do koleżanki:każdy kto jeżdzi po pijanemu to potencjalny zabójca,uważam że odpowiedzialna,normalna osoba nie wchodzi w bliższe związki z takimi ludźmi.

po pierwsze- czytaj uważniej co piszę po drugie- każdy człowiek jest potencjalnym zabójcą a po trzecie i najważniejsze- miała rzucic kogoś, kogo pokochała (czy do kogo się przywiązała) od tak? gdyby to było takie łatwe, to większa częsc osób, które są w nieszczęśliwych związkach, \'rozpoczęła by nowe życie\'

Gość no wiec sie nie martw
ze cie nie chiala bo skoro jest z tamtym co jezdzi po pijaku to nie jest normalna, a po co ci taka.

Gość no wiec sie nie martw
wiesz, a moze ona jest bardzo młoda? młode dziewczyny bardzo czesto patrza przedewszystkim na wyglad i kase. leca na samochod. i niewazne ze ktos je zle traktuje. ale z wiekeiem niektore na szczescie mądrzeją.

no ok... a 3? poza tym nie kwestionuję tego co powiedziałeś, zgadzam się z tym, że każdy kto wsiada za kółko i jest wypity, jest potencjalnym mordercą... ale- dlaczego akurat to ma zaważyc na tym czy się z kimś jest czy nie? nie zakochasz się w kimś tylko dlatego, że tak zrobił? myślisz, że masz na to jakiś wpływ? :P (na zakochanie ;) )

Gość a ja mowie...
a mi moj obecny chlopak na poczatku znajomosci, tnz gdy mnie zobaczyl pierwszy raz powiedzial: "Hej, nie bolalo cie?" spytalam co? (akurat bylam po silowni strasznie bolaly mnie miesnie i myslalam ze to widac :P ) a on sie usmiechnal i powiedzial : jak spadalas z nieba, aniele" :) rozbroil mnie tym. jestesmy juz dlugo razem.. mimo ze to nie jest najbardziej odpowiedzialny czlowiek na swiecie, ale go kocham :) jest wariatem i nadal mnie zaskakuje takimi tekstami.. taki podryw na okroglo :)

Andrzeju alkoholicy, narkomani... to specyficzny typ ludzi- nie przebywam w takim środowisku, więc zapewne nie zapałam uczuciem do kogoś takiego, gdyż nie mam możliwości spotkac takiej osoby. gdyby ktoś z kim jestem jakimś cudem wpadł w taki nałóg, próbowałabym go ratowac, to oczywiste. ktoś, kto wsiada do samochodu po \'kieliszku\' jest albo nieodpowiedzialny albo głupi- jeśli zdarzy się to raz... to wiadomo... ale jeśli działoby się to notorycznie, to przecież nie chodziłoby tylko o taki \'wybryk\', ale i o inne, które by zapewne temu towarzyszyły.

Gość juz po 12
"Hej, nie bolalo cie (...) jak spadalas z nieba, aniele" taki tekst to dziala chyba tylko na nastolatki. wiekszosc facetow nauczyla sie tego tekstu i teraz nic tylko na okraglo ten sam "podryw". Normalne kobiety ziewaja na takich "podrywaczy".

Gość niemacho22
nic, czyny mówią za siebie :) ---------------- przyciąga mnie efektaxe.pl

Gość Owi
Wiesz, to czy powiesz Polska 2-0 Anglia jak i najlepszy tekst mają taką samą siłę przebicia. To wszystko zależy od tego co masz w głowie i o czym tak na prawdę myślisz. nie ma złotego leku, ale masz złotą stronę: www.jak-zdobyc-dziewczyne.info dowiesz się dużo o uwodzeniu

Gość gość
Ło matko, odgrzewany 2007..