Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilestka

skóra brzucha po cesarce-pomożcie!

Polecane posty

Gość marcina*
hej, ja w sumie mam taki sam problem dawniej miałam w pasie 74 po dwóch cesarkach 86, ale zaczełam cwiczyc a6w i zimne ciepłe zimne prysznice, teraz zeszłam do 82, skóre mam tez naciągnietą ale zaczyna sie ujedrniac. mam nadzieje ze dalej bedzie mi ubywać. pierwsze efekty były po ok 27, 29 dniach a więc trzeba cierpliwości żeby sie nie zniechęcić.

Gość agaww
witajcie dziewczyny Ja chodze na mikrodermabrazję ale normalnie na twarzy to taki głęboki peeling ładnie zluszcza a odcz\zycie takie jakby ktoś golił.kosztuje 110 zł ale nie wiem czy to to samo czy tylko wspólna nazwa A co do tematu to też miałam dwie cc i brzuszek płaski zupełniw i wogóle bardzo szczupła jestem a co ciekawsze nie dbałam o to zupełnie, zadnych ćwiczen,żadnych kremów balsamów oliwek Nie żebym była jakas niedbająca o siebie, teraz dbam i to bardzo ale jak byłam w ciązy to już było bardzo darno( mam 36 lat a syn 16) wiec starej daty jestem:-)

Gość tak sobie czytam*
i wydaje mi się, że wiek w jakim sie rodzi nie jest bez znaczenia..... ja też miłam cesarkę w wieku 21 lat i jedynym śladem poniej jest cieniutka kreseczka tuż nad linią włosów łonowych.

Gość agaww
tak sobie czytam----> mi nie chodzi o wiek w jakim miałam cc tylko że było to dawno i troche inne czasy były Koniec lat 80tych, nie było takich kosmetyków jak teraz i nie mówiło sie tyle o tym, ja po prostu wielu rzeczy o których tu piszecie nawet nie wiedziałam Na pampersy np załapałam sie w ostatniej chwili bo gdybym miała dziecko jeszcze rok wcześniej to ich po prostu nie było i z wiekszością reklamowanych kosmetyków było to samo

Gość diablood
czesc ja jestem 4 msc po cesarce brzuszek juz mam prawie ok jeszcze ze 2msc. najlepieuj oliwkuj go i na noc owijaj bandazem elastycznym mi to pomaga ale to tez zalezy od skory

Gość tak sobie czytam*
a ja swiadomie nie stosowałam reklamowanych specyfików..... bo poprostu nie wierze w ich cudowne mozliwości..... i tak jak osoba powyżej od wielu lat smaruje się oliwą po kapieli na mokra skórę (ważne aby oliwa była naturalna- nie jakieś tam parafinowe jonsony).... wydaje mi się, że również dzieki temu mam bardzo elestyczna skórę do dziś....

Gość marbella
bardzo długo walczyłam z brzuchem po cesarce, kiedy zrzuciłam tłuszczyk stosowałam dosłownie wszystko na obwisłą skórę łącznie z serią masaży u masażysty a skóra i tak się nie ściągała i wisaiała mi brzydka fałdka nad cięciem, cały czas chodziłam też na fitness 3 razy w tygodniu. Dopiero kiedy skorzystałam z zabiegów mezoterapii bezigłowej mója skóra napięła się bardzo i jest jędrna. Zabieg zlikwidowal mój problem choć nieukrywam był kosztowny. Dziewczyny zróbcie bilans ekonomiczny ile wydałyście już na cud kremy i smarowidła , a zobaczycie że to się opłaca. Ja doszłam już do wniosku , że lepiej zainwestować w coś porządnego co daje efekt niż kupować tańsze żeczy w dużej ilości po których efektu nie widać.

Gość marbella
...............rzeczy :-) oczywiście!

poprzedniczko a mozesz napisac cos wiecej o tym zabiegu? zaciekawił mnie, nie powiem..:)

widze,ze nie chcecie kontynuowac tego tematu, szkoda,bo moglybysmy sobie nawzajem pomoc,albo polecic cos swiezo upieczonym mamusiom,zeby nie mialy podobnego problemu:) pozdrawiam gorąco!! p.s.taki rozciągnięty brzuszek swietnie maskują tuniki,lub dluzsze bluzki i np. szeroki pasek:) ja ostatnio czesto sie tak ubieram i nie widac go.gorzej jak sie rozbiore:) buziale

Gość ewicia
hej dziewczyny! urodzilam rok temu ale dopiero teraz sie wzielam ostro za siebie! Po cizy w pasie mialam 93 (jeszcze do niedawna tak bylo) ale jak zaczelam cwiczyc na hula hop , skakac na skakance to w pasie spadlo mi do 86! Teraz jeszcze zaczelam robic brzuszki, peelingi, pryszcnice cieple zimne, kupilam sobie garniera rol on! I zobaczymy teraz jakie beda efekty!

Gość aga_22
hej dlugo mnie nie bylo, i widze ze temat sie rozwinal to dobrze bo jednak jest to problem ten brzuch po porodzie! Do cileski: mikrodermabrazja to zabieg ktory zluszcza naskorek warstwowo nie wiem jak to dokladnie opisac ale kosmetyczka jezdzi mi po brzuchu taka ssawka i wtedy ten naskorek niby sie sciera nie wiem bo po tym zabiegu nie schodzi mi skora ani nie mam czerwonej, ostatnio bylam znowu to zawijala mi brzuch bandazem namoczonym jakims plynem oczywiscie mikrodermabrazja jest bezbolesna i ja placilam za pierwszym razem 100zl a jak bylam drugi raz to zaplacilam 85zl bo robila jeszcze cos innego.

hey dziewczyny!i jak tam Wasze brzuszki?juz lepiej?bo ja sie nadal staram:) pozdrawiam gorąco!

Gość Iwa_10
Zgadzam się z aga22. Byłam w ciąży z bliźniakami, na początku nie miałam apetytu (okropne nudności), później jadłam normalnie tak jak i przed ciążą. Nie miałam żadnych zachcianek, słodycze tylko sporadycznie, normalne posiłki w ciągu dnia bez nocnego podjadania plus smarowanie oliwką, a rozstępy i tak się pojawiły. Teraz już nie są tak widoczne, ale męczy mnie obwisła skóra na brzuchu strasznie się jej wstydzę chociaż tłumaczę sobie, że przecież urodziłam dwójkę dzieciaczków. Robię brzuszki i gdyby nie ta skóra brzuszek praktycznie byłby niewidoczny. Zresztą ja już 3 tyg po porodzie wróciłam prawie do swojej wagi sprzed ciąży i zakładałam ciuszki w rozmiarze s nawet spodnie. Tylko ta skóra, ale cóż taki już nasz los kochane mamy :)

Gość Kamila

Robiłam zabieg plastyki brzucha i jeste to zabieg bezpieczny, Ja nie miałam zadnych komplikacji ,a pozbyłam się nadmiaru obwisłej skóry z brzucha. Mogę polecić miejsce gdzie wykonywałam bo sama byłam z nich zadowolona https://www.raczkowska.pl/

Gość martyna

Po dwójce dzieci miałam masakryczną skórę na brzuchu. Zdecydowałam się za namową koleżanki na operację plastyki brzucha u dr Boligłowy i nie żałuję. Nareszcie po kilku latach męki mam brzuch jak dawniej. Owszem nie było łatwo ale warto.