Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinka21

Jak faceci z Wami zerwali???

Polecane posty

Gość Malwinka21

Ja byłam niesamowicie zakochana, wszystko się nam układało, planowaliśmy ślub, wspólną przyszłość, po prostu sielanka. Pewnego dnia powiedział ze zabiera mnie na romantyczną wycieczkę. Wywiózł mnie wieczorem do lasu (że niby romantycznie) winko, patrzenie w gwiazdy, kochaliśmy się, byłonaprawde bosko. Aż tu po całym seksie mówi, ze ze mną zrywa i ani słowa dlaczego. Zapakował mnie z powrotem do auta i zawiózł do domu. Do dzisiaj się nie odezwał ani słowem, zero kontaktu od 2 miesięcy. To chyba nie jest normalne??

Gość Malwinka21
Co prawda dowiedziałam się, że go deportowali z powrotem do Senegalu, no ale mógłby dac jakiś znak życia, nie? :-o

Gość Malwinka21
dodam tylko, ze z tego lasu wraclam w bagazniku, nastepnie wysadzil mnie pod pobliskim akademikiem, gdzie na 4 pietrze mieszka akurat teraz wymiana studentow z Senegalu , ktorzy to ostro walili mnie analnie swoimi wielkimi czarnymi kielbasami , a na koniec dostala od kazdego z pytonga w potylice

Gość marcussss
podaj swojego maila malwinka , ja sie toba zaopiekuje

Gość marcussss
jestem czuły i delikatny, mam 10 cm we wzwodzie i tłumaczę na żywo filmy z Bollywood :classic_cool:

Gość MaIwinka21
malwinka21@microsoft.com napisz dziubasku moj ty 👄

Gość marcussss
a tak wogole to codzien rano wylewam na siebie budyn waniliowy i wyobrazam soebie ze gram w niemieckim bolcu z gejami