Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japki

długi okres po luteinie??

Polecane posty

Gość japki

Nie miałam okresu prawie przez trzy miesiące. Na wywołanie dostałam od swojej lekarki luteinę 7 x2 tabl. Nastepnego dnia po zakończeniu luteiny dostałam okres, który trwa już 12 dzień. Zgodnie z zaleceniami lekarki od pierwszego dnia okresu biorę tabletki Yasminelle, które rzekomo miały mi wyregulowac cykl. Ale już trochę się martwię, ze za długo ten okres trwa:(

12ty dzień masz krwawienie czy plamienie? Bo to różnica. Plamienie może trwać aż do trzeciego opakowania, masz to w ulotce.

Gość japki
Mam krwawienie. Plamienie to to na pewno nie jest:(

Gość taka -sobie
tez wlasnie biore luteine.tylko nie wiem ile dni mam brac i czy brac o skutku czy odstawic.moze zadzwon do tej swojej lekarki?

Gość japki
Moja lekarka bedzie dopiero w lipcu:( z tego, co mowiła mi moja lekarka luteine bierze sie do skutku, tzn ja brałam przez 7 dni i od razu nastepnego dnia dostałam okres.

Gość taka -sobie
teraz dzwonilam.mowi ze trzeba brac 5 dni i odstawic i czekac nawet do 2 tygodni na okres bo jak dalej bede brala to go wstrzymam.dziwne,nie wytrzymam kurde 2 tygodni:/

Gość sonka2
ja miałam brać luteinę przez 7 dni po 2 tabletki, jeśli w międzyczasie dostanę okres odstawić i tak tez się stało , dostałam w 3 dniu brania i odstawiłam a okres był obfitszy niż zazwyczaj ale nie trwał tak długo tylko 6 dni i nagle się skonczył