Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garrrgamelka

Bardzo proszę o poradę

Polecane posty

Gość Garrrgamelka

Od kilkunastu dni zauważyłam coś, co mnie bardzo niepokoi, a mianowicie bardzo cuchnący pot. Mimo że wielokrotnie namydlam skórę pod pachami, od razu po wyjściu z łazienki czuję zapach cebuli. Nie pocę się obficie, tylko to strasznie cuchnie. Czy ktoś mógłby mi wskazać przyczynę? Czy to może być hormonalne? Dodam, że również mocno wypadają mi włosy. Mam 36 lat. Dziękuję za ewentualną pomoc.

Gość Garrrgamelka
Bardzo proszę, pomóżcie mi. Dziesięć minut po kąpieli mam ochotę wziąć prysznic, bo cuchnę jak skunks;((((((( To nie jest normalne. Czy nikt nie wie, czemu tak się może dziać?

nie wiem czemu może sie tak dziać ale spróbuj ANTIDRAL może pomoze no a przede wszystkim pasuje sie wybrac do lekarza skoro to pojawilo sie dopiero niedawno

Gość to sie leczy
tak wiec idz do dermatologa.

Gość tola 33
w aptece mozesz kupic taki antyperspiran:ETIAXIL. ale leppiej dowiedz sie u dermatploga co sie dzieje a ten antyperspirant jest super

Gość Garrrgamelka
Nie chcę antyperspirantu, bo on nie załatwi problemu. Do dermatologa, mówicie? A może do endokrynologa? Jakby była pewność, że to hormony...?

Radziłabym też do dermatologa, jeśli on nie znajdzie rady, skieruje do innego specjalisty

Czasami \"zapach\" potu uzależniony jest od tego co jesz. Im więcej ostrych przypraw, typu pieprz, ocet, ostra papryka, czasem cebula czosnek, tym pot jest gorszy.

Gość Garrrgamelka
Taaaaaak? hm... ostatnio, fakt używam dość dużo przypraw... oki, spróbuję mniej, dzięki wielkie.