Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka masc jest

zapalenie ścięgien

Polecane posty

Gość jaka masc jest

najlepsza na zapalenie lub naderwanie sciegien. od 2 dni boli mnie lewa stopa tak od gory w zesi srodkowej a raczej tak blizej zewnetrznej kostki (ale kostka mnie nie boli) bol jest tylko przy niektorych ruchach stopy. w chodzeniu raczej to mi nie przeszkadza. wczesniej sporo biegalam cwiczylam i kakalam wiec chyba sobie naderwalam. w tym tyg nie moge isc do lekarza. na razie smaruje roznymi masciami ale nie wiem ktora jest najlepsza na takie kontuzje i ktorej sie trzymac. mam arcalen, fasum, zel z oczaru, traumon i ketoprom.

Gość nikt nie mial podobnej dolegli
wości??

Gość upppp
niestety na razie mnie na ten kolagen nie stac a potrzebuje czegos natychmiast co mi przyniesie ulge

Gość e-salemtlen.pl
a ja polecam DIAMOND ICE chłodzącą maść która łagodzi intensywnośc bolu i powoduje przyspieszenie procesu rehabilitacji wiecej szczegułow pod linkiem http://e-salem.pl/index.php?p23,diamond-ice-gel-chlodzacy-zel-do-masazu lub na stronie www.e-salem.pl Pozdrawiam Leszek Małysz

Gość niebieskooookaa22
hmmm... te masci które napsiałeś, powinny pomóc... jeśli nie pomagają to rzeczywiście idź do lekarza może jeszcze pomogą: Voltaren albo Diclac Ben gay dla sportowców Maść borowinowa Elmatacin aerozol mozesz któryś z tych kupić :)

Gość jyyyyyytttttttttt
Pierwsza zasadnicza sprawa to odciążenie kostki, specjalna opaska na kostkę -w aptece ok.30zł., miękkie obuwie i jak najmniej chodzić. Mascią wiele nie zwojujesz choć nalezay jej używać., unikać ruchów sprawiających ból, miękkie sportowe obuwie i ta opaska_podstawa. Są dwa rodzaje opasek na stopę, lepsza chyba jest taka w postaci paska elastycznego, krzyżuje się ją dookołą kostki, zapina na rzep. Druga, gotowy rękaw do włożenia stopy -niestety czesto uwiera i trudno dobrac rozmiar a w aptece nie chcą rozpakowac!!! Kupiłam tak 3 opaski zanim trafiłam na właściwy rozmiar (pierdoleni farmaceuci wrrr...)

Gość niebieskooookaa22
o! opaska na rzep, napewno super sprawa:)

Gość tylko ze to nie jest w kostce
wiec usztywnienie kostki nic mi nie pomorze. chodzic moge bo akurat przy tych ruchach mnie nie boli boli gdy skrecam noge w prawo lub lewo

Gość a jak dlugo
trwalo to Twoje zapalenie bo u mnie juz 4 dzien. rano jest jakby lepiej ale wieczorem jest dosc spuchniete ale u mni to niej jest sciegno achillesa tylko chyba jakies inne. juz sie zastanawiam czy to nie jakis reumatyzm jest :-(