Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalalalala

Czy nakladala ktoras z was szampon koloryzujacy na balejaz?

Polecane posty

Gość olalalalalala

Mam juz odrost i chcialam nalozyc szmpon koloryzujacy Wczesniej mialam robiony balejaz w odcieniach cieplych bladow i jasnego brazu Moj naturalny kolor to taki "mysi" Kolezanka polecila mi lareal casting Czytalam opinie ale wiekszosc byla o nakladaniu brazow Co byscie doradzily? pyytalam na zdrowiu i urodzie ale tam nikt nie odpowiada :(Siedze sama z dzieckie mmaz do pozna w pracy i nie ma z kim zostawic malenstwa zeby sie do fryziera wybrac

ja nakładałam szampon brązowy na balejaż bo po przyjściu od fryzjera stwierdziłam,że mam za dużo pasemek :D ,miałam szampon pallete i kolor wyszedł bardzo ładny :D

Gość olalalalalala
troche sie boje ale sprobuje nawyzej bede wygladac beznadziejnie:-)

Gość olalalalalala
:-)

ja też się bałam ale bardziej beznadziejnie jak po przyjściu od fryzjera nie mogłam wyglądac :D

robienie coś z włosami zawsze mnie stresuje od lat chodze do tej samej babki i robie baleyage ale zawsze mam wrazenie ze cos pojdzie nie tak kiedys farbowalam saszetką palette na ciemny kasztan i zawsze tak sobie myslalam - a co bedzie, jak ktos sie pomylik i wlal do srodka czarna farbe???

Gość olalalalalala
mnie juz nudza balejaze i pasemka mam krecone wlosy wiec jak cos zepsuje to i tak nie powinno byc az tak widac Tak sie przynajmniej pocieszam:-)

Gość olalalalalala
mnie tez stresuje od lat chodze do tej samej fryzierki ale zawsze efekt jest inny a ja nie zawsze jestem zadowolona chociaz wszystko i tak zawsze robie tak samo