Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwasia

dzwne rózowe lekkie plamienie

Polecane posty

jutro wybieram się do ginekologa, ale z ciekawości chciałabym was zapytacć czy ktoś cos wie na ten temat. oststnia miesiączka zaczeła się u mnie 1 czerwca. około 14 czerwca w czasie owulacji miałam jednodniowe rozowe lekkie plamienie, i dzisiaj znowu je mam. takie małe różowawe plamki...... kolejny okres mam miec około 1 lipca. czy mozecie napisac co oznacza te plamienie? według mnie byc moze jest to plamienie okołoowulacyjne......ale owulację juz miałam..... dzięki i pozdrawiam

:-)To dobry znak - może oznaczać plamienie implantacyjne, idealnie 7 dni od domniemanej owulacji (plamienie okołoowulacyjne mogło wystąpić 14.06).Ale nie nakręcaj się, żeby nie być rozczarowaną!Na wykrycie ciąży u ginekologa może być jeszcze za wcześnie - dugeruję wybrać się przed wizytą na test z krwii i z wynikiem zawędrować do ginekologa.

bardzo się cieszę i dziekuję za odpwoiedź rok temu wyszłam za mąż, i od tego czasu , w sumie to od marca intensywnie staramy sie o dziecko. brałam przez 4 lata microgynon i juz jestem powoli załamana ze nie mogę zajśc..... 11 czerwca miałam robioną cytologię. nie wiesz moze czy da fałszywy wynik? ps. dzisiaj kupuję test. aha i zeżarłam dzisiaj ze smakiem opakowanie śledzi, ale to chyba za wczesnie jeszcze na takie loty smakowe?

A czemu cyto miałaby dać fałszywy wynik? Nie widzę związku :)Co do testu - na niego zdecydowanie za wcześnie. Od zagnieżdżenia musi minąć około 6 dni, żeby hormon o wartości min 25 miu/ml został wykryty w moczu.Dlatego radzę iść jutro a badanie krwii, wynik dostaniesz w jednostkach i będzie wiadomo, choć też możebyć za wcześnie.Test z moczu wyjdzie na 99,9% negatywny nawet, jeśli jest ciąża..

czy mozesz mi jeszcze odpisac, jesli jutro pojde zrobic badania na krew, jaki hormon będa tam badac? ps. wlasnie na jkims mądrej stronie wyczytałam, ze mam wszystkie objawy związane z plamieniem implantacyjnym, dol brzucha mnie boli tak jak pzed miesiączką, kłuje mnie jajnik......

nie wytrzymałam zrobiłam test .......nic nie wyszło....... przez cały wczorajszy dzień miałam dośc silne bóle podbrzusza po prawej stronie....