Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra siostry

wzieła przyjaciela własnej matki nosz patrzcie

Polecane posty

Gość siostra siostry

Ręce załamałam.Włąsnie sie dowiedziałam.Kurcze az sie trzese. Siostra ma 24 lata i mama załatwiła jej prace biurowa w przedsiębiorstwie tam co mamy przyjaciel(czyt.kochanek ) pracuje. Mama jest po rozwodzie więc spotyka sie z kochankiem od jakiegos czasu , ale on u nas nie mieszka, bywa czasami, znamy go.Nic pozatym.Czasami wpadnie w weekand i nie ma ich bo gdzies jadą. Czasami w tygodniu na kawe na szybcika potem wychodzę i ok. północy wracają. Nie wnikam.Tu sie zaczyna jednak świat walić bo siostra mi powiedziała, ze ten kochanek mamy jest bardzo miły dla mojej siostry(czyt.Jola). Kochanek ma 44 lat.Mama ma 52. Porażka poprostu, nie wiem co robić. Przez tel mi powiedziała siostra ze juz sa razem i tylko jak powiedziec mamie. Kurde , emaila mi napisała ale takiego lakonicznego.No ze od jakiegos czasu sie w pracy"przyjażnią", jakies delegacje, smsy, czułe słowa, przytulanki, pokryjome schadzki. Nie zorientował sie nik.Romans biurowy? No ale to juz zaszło tak daleko,że chcą byc oficjalnie para bo sie ponoć oświadczył i tylko problem z mamą. jestem zła bo szkoda mi mamy.Drań.boże drań. Moja siostra to suka.Ten gostek to drań, wykorzystał maame i poleciał na młode ciało i pewnie Jole tez skrzywdzi.Jestem wsciekła coraz bardziej.Mama była taka szczęsliwa.

Gość grubymi nicmi szyta
prowokacja,przeczytaj sam/a/ i na pewno zdziwisz sie,jak glupio ta calosc wyglada:P

Gość maniaczka bazarowa
życie nie tylko jestrózowe ale i jak widac okrutne.Są niestety takie suki i psy jak na załączonym obrazku. Znam takie więc rozumiem.

Gość Prowokacja?
Heh zycie.