Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annneczkaaa

tylko dzien okresu?

Polecane posty

Gość Annneczkaaa

Jakby sie wydawalo dostalam okres w odpowiednim dniu(26) zawsze tak dostaje, ale bylo to lekkie krwawienie...zaczynam brac takbletki anty wiec wzielam i... nastepnego dnia okresu juz nie bylo, czy to mozliwe ze tabletki "skrocily" okres?

Gość Girl85
tak ja tez tak mam

Annneczkaaa - to było krwawienie (potrzebna podpaska), czy plamienie (ciemniejsze, potrzebna tylko wkładka)? Jeśli to drugie - zabezpieczaj się najbliższe 7 dni dodatkowo.

Gość Annneczkaaa
Raczej ta druga opcja, mialam akurat wkladke i wydawalo sie ciemniejsze, a 7 dni dluzej, czyli nie robic tej przerwy po 21 dniach?

To czy zrobisz - nie ma większego znaczenia. Musisz się dodatkowo zabezpieczać przez pierwsze siedem dni, bo wzięłaś nie wtedy, kiedy trzeba.

Gość Annneczkaaa
uwazasz, ze to nie byl okres tak?? Jesli tak to dostene go jeszcze? czy dopiero po calym 21 dniowym zazywaniu tabletek.? Przepraszam za tyle pytan, ale ciekawa jestem co to moglo w takim razie byc i ten okres- bedzie czy nie :|

To było plamienie. Plamienie zaliczasz do starego cyklu.Okres rozpoczyna się wraz z pierwszym dniem krwawienia.Prawdopodobnie nie dostaniesz w trakcie opakowania, chociaż różnie z tym bywa. Nstaw się na krwawienie z odstaiwwienia po skończonym opakowaniu.

Gość ja tak mam od jesieni comiesia

Gość Annneczkaaa
ok, dziekuje:) juz zaczelam sie bac co to moze byc, ciaze to wszytsko raczej wyklucza...