Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rqrqer

padłam ze śmiechu

Polecane posty

Gość rqrqer

może to okrutne, ale ja przy tym fikałam nogami ze śmiechu. Z wiadomości: Ben Carpenter jest inwalidą. Porusza się na wózku w tempie spacerowym. Dlatego tej jazdy nie zapomni do końca życia. Na swoim wózku pędził autostradą z prędkością 100 km/h. A wszystko przez ciężarówkę. Kierowca potężnego TIRa, wyjeżdżając ze stacji paliw na autostradę, nie zauważył mężczyzny na wózku inwalidzkim. Nie poczuł nawet, jak przód samochodu uderzył w wózek, którego uchwyty zaczepiły o grill chłodnicy ciężarówki. Kierowca nie usłyszał także rozpaczliwych krzyków przerażonego inwalidy. Nie wiadomo jak długo by trwała i czym się skończyła szaleńcza podróż, gdyby inni kierowcy, zszokowani osobliwym widokiem nie zaalarmowali policji. Inwalidzie nic się nie stało. Oblał się jedynie lemoniadą, którą kupił na stacji paliw.

Gość magnifica
masz dziwne poczucie humoru...

Gość 666yy6666
hahahahahahahha jak z komedii :D :D:D:D

Gość kurnachatka
:O to nawet nie jest głupie a co dopiero śmieszne

Gość Kasia-Londyn
jak dla mnie bomba,poprawil mi troche sie humorek przez to:-)

Gość dobre dobre..
sądząc po jego inwalidztwie to już raczej żadnych spontanicznych i ekscytujących emocji w życiu nie ma (cielesnych) więc chociaż tyle - będzie wspominał do końca życia :) jeszcze mu się spodoba taki sport;)

Gość lolo lolo
slyszalam że przejechali 30 km :D wyobrazacie sobie jak to musialo wyglądać dla samochodow obok... jedziesz spokojnie, okno otwarte i nagle widzisz TIRa z naprzeciwka a przed nim wózek inwalidzki na którymś ktoś siedzi i slychac tylko "aaaaaaaa"....przejeżdżają... cisza... konsternacja "co to bylo do cholery" hahah :D

Gość a wtrace sie
a mi sie wydaje ze dzisiaj on sam z tego sie emieje:) bo przyznajcie sami ze jest to zabawna historia, chociaz mozna sobie wyobrazic jaki Ben musial byc przerazony kiedy tak jechal. Ale na szczescie nic sie nie stalo i dzisiaj mozna sie z tego smiac

Gość tetggg
chyba te pierwsze zdania cie rozsmieszyly ;) -Ben Carpenter jest inwalidą. Porusza się na wózku w tempie spacerowym. Dlatego tej jazdy nie zapomni do końca życia. Na swoim wózku pędził autostradą z prędkością 100 km/h.

Gość to normalka
Padnij! Powstań! ...POWERADE

Gość unijny liberal
to sie chlop choc raz w zyciu szybko przejechal. a wogole te inwalidy to takie jakies ślamazarne sa.