Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majula

Myślałam, że już nigdy..

Polecane posty

Gość majula

tego nie poczuje... Kilka miesiecy temu rozpadł sie mój dwuletni związek, mieszkaliśmy razem, planowaliśmy przyszłość. Ale stało się, koniec, nieważnie dlaczego, nieważne kto zawinił i czy ktoś w ogóle. Przez ponad pół roku nie sądziłam, że jeszcze kiedyś to poczuje, motylki w brzuchu na widok jakiejs osoby, ze sie zakocham. I stało sie.. ...niestety... dlaczego niestety? bo ma 18 lat (ja 23), ale wiek w sumie nie gra roli, no ale ma dziewczyne;/ Ale mimo to wysyłamy do siebie ok 100 smsow dziennie, piszemy do 4 nad ranem... Eh myslalam, ze juz nigdy:( a tu nagle... i znów cierpienie:( nie mam już siły:( Naprawdę się zakochałam:(

Gość majula
nie że różnica wieku, tylko dziewczyna:(

Gość pomysl moze o
jego dziewczynie! moze ona tez go kocha a Ty sie wtracasz?!! pomysl ze ona bedzie sie czula tak jak Ty jakis czas temu jak czasem zostawi ja dla Ciebie... a czy to fajne uczucie?!

Hmmmmmmmmm, no niedobrze, ale i tak radzę być w poblizu, bo jak to ktos kiedyś ładnie powiedział: Dziewczyna rzecz zmienna.... Niekoniecznie ją rzuci ze względu na Ciebie, ale z innych powodów i wtedy Ty będziesz tuż tuż.... Tylko nie przekrocz granicy, bo wyjdziesz na zbyt latwa... Poza tym myślisz, że to zakochanie? Może to tylko chwilowe zauroczenie i jak np. zobaczysz go jak hmmm.... dlubie sobie w nosie to zaraz Ci przejdzie....

Kobieto, ten koleś to jeszcze dziecko. Jak ja sobie przypomnę jak się czułem i co robiłem jak miałem 18 lat, to ... lepiej nie pisać. Myślisz że taki związek prztrwałby długo? Pomyśl - teraz faceci przed 30-stką nie myślą o ślubie. A jak on będzie miał te 30, to będziesz dla niego za stara i znajdzie sobie taką o przynajmniej 5 lat młodszą. Wiem co mówię, bo sam jestem facetem :) I ostrzegam :) No chyba że zależy ci tylko na jakimś romansie.

Gość defewrfi
wystarczy jeden szybki numerek i będzie po zakochaniu....

Gość majula
:( dzięki monimałgoni, chociaż ty dajesz temu jakiekolwiek szanse

Gość majula
ale dlaczego wszyscy tacy sceptyczni?:(

Oj tam, co się na innych oglądasz. Rób tak, żebyś to Ty była szczęśliwa. Reszta nie powinna Cię interesować....Na Kafeterii oszolomów nie brakuje....

Gość majula
:) dziekuje ale jakoś brak mi wiary w to, że coś z tego będzie. eh:(

Gość wffwwrf
mi to skłonnościami pedofilskimi zalatuje, poza tym naiwnością, przy jednoczesnym braku skrupułów i próbą leczenia innej traumy

Gość wffwwrf
innymi słowy ten "brak wiary" jest nader uzasadniony

Gość majula
jakbym chciala w ten sposob leczyc inna taume, to zwiazalabym sie z jakims z facetow, ktorzy juz wczesniej chcieli sie ze mna spotykac a nie zrobilam tego, bo nic do nich nie czulam. zatem to, ze teraz cos poczulam nie jest leczeniem innej traumy. a sklonnosci pedofilskie? bez przesady, chlopak ma 18 lat i jest 5 lat mlodszy, nie przesadzajmy, ze to sklonnosci pedofilskie;/

Gość daj sobie luz kobieto
facet sie toba zauroczył bo jestes starsza...własnie w tym iweku chłopacy lubia starsze dziewczyny ( o rany ile razy ja to przerabiałam - miłość do 16 lata a ja miała 18! potem spotykanie z 18 a ja 25) nauczyło mnie to jednego - z takich znajomości nigdy nie wychodzi nic trwałego! zauroczyłas sie! rozumiem, tez tak miałam. były i smsmi i rozmowy i wszystkie te pierdoły które tak działaja na kobiete. nawet miałam ten plus ze oni byli wolni, bez dziewczyn. ale wierz mi - to tylko pozory, wiek gra tu wieksza role niz myslisz i chocby ci sie zdawało ze facet jest mega dojrzały jak na swój wiek to wierz mi - NIE JEST. on jest młodszy i tego sie nie ukryje - moze wiek nie gra roli jak juz ludzie sie starsi, ale 18tek to gówniarz. moze sie zachowywac jak dorosły, ale psychike ma dziecka jeszcze i z czasem to wychodzi.

Gość łoo matko
100 smsów dziennie??? może miało byc 10? ;O Przeciez to trzeba chodzić z telefonem non stop.. ja mam darmowych esów 100 miesięcznie... nie no to chcyba miałlo być 10...??

Gość majula
no wlasnie 100

Gość majula
na szczescie ta sama siec;))

Gość miłość nie wybiera
miłość nie wybiera :)

Gość MAJULA
jeśli coś tam się dzieje między Wami to znaczy że nie jest mu aż tak dobrze z dziewczyną, radzę spróbować i życzę powodzenia, różnicą wieku sie w ogóle nie przejmuj :)

Gość tarara
wiek jest nieważny (jeśli tobie nie przeszkadza) ale pomyśl o tej jego dziewczynie jak Ty byś sie czuła będąc na jej miejscu?

Gość Angelina Jolieee
nie myśl o jego dziewczynie tylko o sobie, nie rozbijasz małżeństwa żeby tragizowac a gość widać nie kocha jej za bardzo powodzenia!!!

Gość to niech sie gosc okresli a
nie jedzie na 2 fronty...

bez sensu, wez soboie pomysl ze jak kiedys bedzie z toba tez moze z jakas inna pisac . Moim zdaniem wiek gra role szczegolnie jak chodzi o 18 letniego szczyla, sory za okreslenie ale tak wlasnie jest. Ty masz 23 lata i pewnie traktujesz na powaznie wszystko a on ma pstro w glowie

Gość kasiulinka
z tym wiekiem to różnie bywa

Gość w sukience
eh, mam podobnie