Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchaj o co ci chodzi

Baby z Kafe to najbardziej zawistne istoty na ziemi

Polecane posty

Gość sluchaj o co ci chodzi

wrecz smieszne jest to jak krytykujecie piekne dziewczyny i nie wazne czy chodzi o gwiazdy show biznesu czy o zwykle amatorki. Jak mozna o kims kto jest uznany za najbardziej seksowna osobe powiedziec ze ma morde jak paszczur itd skoro samemu jest sie dalekim od idealu? Czemu tu pelno tematow o cellulicie, rozstepach, pryszczach i nadwadze? Jestem kobieta ale wstyd mi za was.

Gość luizaLLLL
Wiesz czemu tu duzo tematow o rozstepach celulicie itd bo to forum :ZDROWIE I URODA" jak sie cos nie podoba to do widzenia!!!!!!!!!!!!!!!

Gość raczej nie inaczej
to ze się jest brzydkim nie oznacza że nie mozna krytykowac innych. każdy ma swój gust. Tak jak krytyk nigdy nie napisze książki lepszej od tek którą krytykuje tak i my możemy krytykowac ładniejsze od siebie.

Gość musze go mieć
bo każdy ma inny gust a jak na topik wybiera sietemat jaiejś osoby to trzeba się z tym liczyć mam rozstępy i jestem z tego dumna!!!

Gość redukcja biegów
ludzie wogóle są zawistni...a tutaj obowiązuje pełna anonimowośc, więc dlaczego mają sobie nie pozwalać ?

Gość musze go mieć
no to ja zmniejszam anonimowość i powiem szczer

Gość luizaLLLL
ja tez mam rozstepy ale dumna z tego nie jestem!!!! bardzo mi przeszkadzaja zwlaszcza terz gdy jest taka pogoda ani na plaze ani nic!!!

Gość taka kobietka
jedytna sympartyczna osoba ktora nie pluje jadem i potrafi przyznac ze inna kobieta jest piekna jest tutaj Haris Pilton czy jakos tak a reszta-dramat

Gość pimpolimpo
ja powiem tak-jestem osoba atrakcyjna, dobrze sie czuje we wlasnym ciele i dlatego zgadzam sie ze osoby ktore wiecznie krytykuja i sa tak zjadliwe musza miec jakies kompleksy. Ja potrafie przyznac ze jakas kobieta jest piekniejsza ode mnie.

Gość bo to zalezy od dojrzalosci
siusiary i malolaty zawsze sadza ze sa pepkiem swiata a tu takie przewazaja

Gość nie yellowka
Potrafie powiedziec, ze kobieta jest piekna, ale skoro sama jestem bardzo ladna, to nie bede sie chyba zachwycala brzydszymi ode mnie?? Poza tym mam swiadomosc, jak bardzo mozna upiekszyc kobiete profesjonalnym makijazem, w filmach profesjonalnym oswietleniem, odowiednim ujeciem, wiec nie bede wyrazala zachwytow nad kims, kto musial 5 godzin przygotowywac sie do wyjscia, aby wygladac jak wyglada. Swietnym przykladem jest Eva Longoria, ktora w filmie wyglada rewelacyjnie, a to wszystko to po prostu niesamowita charakteryzacja.

Gość pimpolimpo
coz, ja rowniez jestem atrakcyjna jak juz pisalam ale gdy widze ladna kobiete to nie pisze jak wiekszosc fuuj co za morda itd.... ludzie to swiadczy o waszym poziomie...po prostu brak wam klasy

Gość to zwykla zazdrosc
ze to nie o nich sie mowi, nie one sa na 1szych stronach gazet a przeciez wszystkie o tym marza hehe dziecinada

Gość nie yellowka
naprawde marzysz o tym, aby byc na pierwszych stronach gazet?? jak tak to wspolczuje