Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

malawrocek

b贸l przy sikaniu

Polecane posty

Witam kochani!Mam problem od kilku dni a konkretnie od 3 boli mnie ,piecze w czasie siusiania!Kupi艂am w aptece urosept,i 偶urawin臋 troch臋 mnie mniej boli ale nadal!Pj臋 du偶o wody z cytryn膮 bo czyta艂am 偶e to pomaga!Niewiem czy powinnam dalej si臋 tym leczy膰 czy mo偶e lepiej p贸j艣膰 do lekarza po antybiotyk!Ju偶 mam troch臋 do艣膰!Po ilu dniach powinny przej艣膰 te dolegliwo艣ci?Boj臋 si臋 troszk臋 zebym sobie sama nie zaszkodzi艂a!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lalalalalalalaalalalalala
no c贸偶, ja okresowo r贸wniez miewam takie napady...ale u mnie wygl膮daja one troche gorzej, opr贸cz b贸lu pojawia si臋 krew...i generalnie mam ca艂y czas parcie na mocz...a oddaj臋 po dwie trzy krople... z tymze u mnie trwa to oko艂o p贸l dnia ap贸xniej przechodzi...mysle, 偶e sobie nie zaszkodzic woda z cytryna i zurawina uroseptem arczej te偶 nie...ale mo偶e jednak zg艂o艣 sie do lekarza...przeciez nie warto sie meczyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 id藕 do lekarza
wy艣le na badanie moczu i da antybiotyk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsbv
a Furagin? to podstawa na zapalenie p臋cherza i cewki moczowej, jest bez recepty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skoro to ju偶 3 dni i urosept
nie pomaga nie pozostaje Ci nic innego jak wybra膰 si臋 jutro z rana do lekarza. Zapisze co艣 dobrego i raz dwa po problemie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba u ciebie
furagin jest na recept臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jilkala
do lekarza golnego isc czy mozna isc do ginekooga z tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do og贸lnego lepiej no ale
ginekolog te偶 da skierowanie na badanie moczu i zapisze odpowiednie leki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jilkala
ok dzieki bo ja wlsnie od przedwczoraj tez mam z tym problem i musze sie wbrac do lekarza

Udost臋pnij ten post

chyba jednak p贸jd臋 jutro bo nie mam si艂 si臋 ju偶 m臋czy膰!ale mog臋 p贸j艣膰 do og贸lnego lekarza bo w艂a艣nie si臋 przeprowadzi艂am i nie znam tu zadnych lekarzy?mo偶e kto艣 z was zna jakiego艣 ginekologa z Boles艂awca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo to zalezy od dojrzalosci
mi pomogl urosept ale trzeba brac 10 dni minimun

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppppp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upppppppppppppppp
mam pytnir boi mnie prz sikaniu i ide z tym do gina i co ja mam mu powiedziec ze boli mnie jak sikam czy jakos to inaczej sformulowac prosze o rade

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowie mi ktos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tym problelem
nie idzie si臋 do ginekologa ale do urologa lub lekarza rodzinnego, kt贸ry kieruje na badania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowie mi ktos
n aleon tez by mi cos napewno przepisal

Udost臋pnij ten post

Idz do lekarza rodzinnego. Przezi臋bi艂a艣 sobie p臋cherz. Przepisze Ci antybiotyk i wyleczysz si臋. Potem trzeba bardzo uwa偶a膰 偶eby zn贸w go nie prze藕i臋bi膰 bo ta choroba czesto nawraca je艣li jest niedoleczona. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilasia
czytalam o tym duzo mialam to raz i to rok temu. pij duzo cieplej wody z cytryna, sok z zurawiny i czarenj porzeczki. staraj sie pic duzo plynow to bedzie chcialao ci sie sikac a przy sikaniu wydalasz te bakterie przez ktore sie to dzieje ze cie boli.... Przyczyna moze byc przeziebienie, zmiana partnera lub tez twoj aktualny partner nie tylko w twoim lozku gosci... moja kolezanka miala raz w miesiacu zapalnie pecherza poradzialam jej zeby jej chlopak poszedl do lekarza bo to jego wina skierowano go do dermatologa ten ponoc przepisal mu masc na krostki na udach(heheh) o dziwno problem jej minol i od tej pory juz nie ma klopotow z siusianiem:P wiec moze tez poslij swojego faceta do specjalisty :)

Udost臋pnij ten post