Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia7

Fryzjer spalił mi włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

pomóżcie proszę!moje włosy są popalone,kruszą się,szopa.Wstydzę się wyjść,Słyszałam coś o dobrych odżywkach WAX I Kallos.napiszcie która lepsza.Wiem że cudów nie.Niestety za głupotę trzeba płacić.

Gość OSKA111
ale co farbowane mialas?

Jeśli trwałą - to moja koleżanka w takiej sytuacji ratowała się odżywkami i szmponami z Vichy (takie czerwone etykiety). Coś tam jej pomogło. Ale wiadomo - to zależy od stopnia spalenia. Z tego co opisałaś - to nie wygląda ciekawie. Nie wiem, czy cokolwiek pomoże. Ale zawsze warto spróbować nim udasz się pod nożyczki. powodzenia

miałam rozjaśniane a teraz totalny kołtun aż płakać się chce

Gość OSKA111
masz dlugie wlosy? i sa one popalone na calej dlugosci?

mam włosy do ramion, wycieniowane ale widzę na czubku sterczą jakieś krótkie na parę centymetrów czyli są całe zniszczone

ja bym poszla do fryzjera i zareklamowala, zazadala zwrotu pieniedzy albo odszkodowania! mozesz zareklamowac uszkodliwa usluge, tak samo, jak felerny towar

Gość OSKA111
pojdz do fryzjera ktory cie tak urzadzil...jesli nie bedzie chcial nic z tym zrobic w ramach reklamacji to chcoiaz zapytaj o jakies fachowe rady co z tym zrobic?bo szkoda zebys wydawala kase na kosmetyki maseczki ktore i tak nic nie pomoga.

Gość gertrudka
radze pojsc wlasnie zareklamowac,i zadac zwrot kasy.jak sie beda opierac ,powiedz ze zaskarzysz ich do urzadu ochrony konsumenta.powinno zadzialc.i ze zrobisz im ogramna antyreklame wsrod znajomych i na necie :) na kafeterii ...

wiem że mogę zareklamować i zrobie to, ale póki co nic nie przywróci mi stanu poprzedniego.co prawda ten fryzjer dał mi kerasilk odżywkę i szampon ale nie widzę po tym poprawy, a poza tym bardzo mnie swędzi po tym głowa.Słyszałam coś o odżywce WAX i kallos słyszałam że niektórzy chwalą ale nie wiem czy przy tak zniszczonych włosach coś zdziała

Gość dssdsdsja
ja 3 lata dzien w dzien prostowalam i mialam nawyk wyrywania sobie wlosow jak sie uczylam fizy haha:D:D:D:D teraz mam na gorze takie krotkie:D kupilam szampon i odzywke bez splukiwania gliss kur. taka rozowa z jedwabiem. jak pryskam to wlosy nie odstaja i sa lsniace- czasai az za badzo

nie polecam Ci tej odzywki kallos placenta- strata pieniedzy, nic nie pomogla a wrecz odwrotnie zrobila siano z wlosow jeszcze gorsze, kup sobie jedwab biosilk, mi pomaga a tez mam rozjasnione wlsoy i dosc zniszczone, a jedwab je wygladza i po nim wydaja sie duzo zdrowsze od czasu do czasu uzywam tez szamponyu z vichy takiego zoltego do zniszczonych wlosow i jest dobry, kosztuje ok 35 zl

Gość Fryzjer
Witam jestem fryzjerem i chętnie odpowiem na wasze oytania.Pozdrawiam Marcel z zakładu Kelir Szczecin

Gość Kasikkkkkk
Złóz sprawe do sądu, mozesz zabulic niezłe odszkodowanie:D

Gość gość
Hehehehehe

Gość gość
Bardzo przykre. Mogę Ci polecić zabieg earatynowy Amazon Keratin, który uratował mi włosy w podobnej sytuacji.

Gość gość
No to teraz trzeba podciąć spalone końcówki a to co zostanie ratować olaplexem. Miałam podobnie, rozjaśniałam włosy i mi spalili. teraz chodzę do Weroniki (In Harmony) i ona własnie odratowała mi włosy olaplexem. Więc polecam ten zabieg.