Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia131

urodziłam 13 dzieci, co o mnie sądzicie

Polecane posty

Gość ptu
co rok rodziłaś???????????

Gość kaśka to ty od 13tego roku
zycia dzieci rodziłaś? :D śmiech na sali

Gość to wychodzi że co rok rodziłaś
no prawie co rok bo dwa razy bliźniaki były....a czemu się nie zabezpieczaliście?

Gość kasia131
bo nie chcieliśmy

Gość kasia131
były lata przerwy

Gość kasia131
nie co rok. Z jedna ciazy mialam dwunastoraczki, a druga ciaza, to byla tylko jedna dzidzia :)

Gość to wolicie mieć 13 dzieci
niż użyć zabezpieczenia...kompletnie tego nie rozumiem...tym bardziej że masz takiego nieudolnego męża że co wsad to dziecko

mysleee ze 13 dzieci to wielka radośc przede wszystkim:):):) gratuluje nerwow:):):) poza tym jak tu juz ktoś wcześniej wspomnial trzeba miec niezle warunki dla takich bachorów:) jesli maja pożadne warunku to WIELKIE GRATULACJE:):):)

Gość do pierwiosnka
no moze właśnie chcieli mieć dużo dzieci? nie każdy traktuje dzicko jak element w zyciu który sie zaplanuje - teraz remont, potem dziecko, potem to i to. Jesli kobieta ma taką możliwość - niech rodzi dzieci, jeśli w tym sie odnajduje i tego chce dlaczego zaraz ja wyzywacie, same wpieracie, że lepiej wiecie co dla niej dobre? Myśle że to był świadomy wybór kasi - skoro pisze, że nie jest z patologicznej rodziny, a nie wygląda na taką, to chyba nie zaliczyła 10 wpadek, nie? Pewnie wie, że można sie zabezpieczyć, ale jeśli CHE mieć dzieci? czemu te baby na kafe są takie agresywne? i rodzenie dzieci sprowadzają do rangi zwierzecego namnażania sie?

Gość ptu
to nie nieudolny tylko zdolny bo nie jeden chce a nie może P)

Gość kasia131
nieudolny? Raczej super-mezczyzna, skoro ma tak dobre plemniki, ze czesto zachodze.

Gość do pierwiosnka
a planujesz jeszcze dzieci?

Gość nieudolny
bo nie umie na czas się wycofać

Gość do pierwiosnka
kurna - a skąd wiesz, że to były wpadki? moze właśnie planowane dzieci? jak mnie to wkurza, gdy komentatorzy rodzin wielodzietnych twierdza, że to na pewno wpadki, że facet nie wyjał na czas, że patologia...

Gość nie wierzę że chciałaś tyle
dzieci...tylko na wsiach tak jest,ludzie mają staroświeckie poglądy...sama znam przypadek że kobieta ma już 6 dzieci i chciałaby brać tabletki antykoncepcyjne ale mąż jej nie pozwala bo ''będzie się puszczać''...a poza tym kto w takich ciężkich czasach obkłada się w tyle dzieciaków? tylko idioci

Gość moja teścowa też chciała mieć
2 dzieci...a ma 8....a jak się jej zapytałam że chciała mieć 2 to czemu ma 8 to powiedziała że tak jakoś wyszło....pewnie że wychowała te dzieci(w tym mojego męża)...ale bieda była.....mój mąż nie wspomina tych czasów szczęśliwie

Gość do pierwiosnka
więc lepiej żeby Twojego męza i jego rodfzenstwa nie było na świecie? ja też nie wspominam dobrze mojego dziecinstwa, ale ciesze sie ze mam to za sobą i że żyje - i wole zycie ze swiadomością złego dzieicnstwa niż gdybym miała sie nie urodzic

Gość mój mąż akurat był 2
więc i tak by był....a jego rodzeństwa mogło by nie być...

Gość najważniejsze że mój mąż jest
a co mnie obchodzi czy jego rodzeństwo by było czy nie....co ja z nich mam? nic ...są to są,niech będą...

Gość to ładnie

Gość 12 dzieci to dopiero w Tunezji
Nie widzicie ze kasia131 sciemnia :D najpierw pisze ze 2 razy blizniaki a potem po 1 dzieciaku, potem pisze ze raz 12 i raz 1 dziecko :> sciema na maxa zwykla prowokacja, tym bardziej ze dopiero teraz pierwszy raz w historii 12 raczki beda w Tunezji i sa male szanse na przezycie dzieciakow. Najwiecej dzieci ktore przezyly w jednej ciazy na dzien dzisiejszy to 8. Pozdrawiam wszystkich nawet dzieci neostrady :D

Gość ale bekkkkkk
kasia ty to masz jaja