Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 31

Kiedy obcy facet obraża

Polecane posty

Gość ona 31

Taka sytuacja: Grupa osób niektóre się znają inne nie,kobiety w różnym wieku , z trzech facetów po 30 -ce oczywiście po piwkach ( osoby niby na poziomie ). W pewym momencie usłyszalm że facet ( po rozowdzie typ macho ) )mówi do drugiego faceta - nie wiem o co dokładnie chodziło, że jestem obtyta i podstarzała ( mam 31 lat ) konsternacja - nie wiem kto to słyszal ja na pewno. Byl to dla mnie szok tym bardziej, że ich nie znalam, nie gadałam. Jako kobiet poczułam sie strasznie. Powiem że nie jestem pasztetem, raczej inne opinie słyszłam od facetów ,a tu taki policzek i nie wiem dlaczego? Teraz facet próbuje zagadywać itd ale jest spalony.

Gość co za chamy
straszne chamy, kompletny brak klasy...ale wiekszosc facetow w taki sposob wypowiada sie na temat kobiet. Po prostu odwieczna dyskryminacja...

Gość co za głupie chamidlo
:O:O:O.

Gość cjmsg
Nie wiem, Ja ładna, młoda, mam duże powodzenie a tez raz ktos powiedzial w tramwaju- popatrz jaki ma ryj, chcialo mi sie wyc, od tego czasu zaczelam miec kompleksy a niepotrzebnie, bo z moja facjata wszystko w porzadku, najlepszym

Gość trzeb abylo podejsc
i zapytac czy jeszcze ma cos ciekawego do powiedzenia na Twój temat. Na pewno zaraz by sie zgasił. Co za prostak bez klasy.

Gość cjmsg
tzn ktos do kogos, typy spod ciemnej gwiazdy, moze to nie do mnie, ale bylam tam jedyna mloda osoba, a po co na 40-60 latkach mieliby zawieszac oko ...

Gość Kwach Stalinski
Przestancie znow wylewac swoje frustracje.Sprawa jest jednostkowa a tu od razu jakas idiotka wyjezdza z czyms... odwiecznym.Odwiecznie a wlasciwie zawietrznie to mozna smierdziec jak sie ktos nie umyje...

Gość tacy
faceci podnoszą swoją wartość mówiąc z poniżeniem o kobiecie, bo wiedza,że i tak nie mają u niej szans. Najlepiej zwrócić na siebie uwagę poniżając.

---> ona 31 dedykuję piosenkę pewnego profesora ...mówiła mi mama bym sie nie bał chama... nie przejmuj... to niestety wina mamusi... ---> tacy , co za chamy Kazimiera Wam daję na imię i zabieram immunitet... a mógłbym więcej... cioty jedne...

Gość yhm...
a to skurwysyn. zresztą sama widzisz czego mozna spodziewac sie po rozwodniku chamie :) dlatego ja wlasnie nie mam znajomych :)

znajomych to Ty akurat nie masz bo nie potrafisz sobie ich dobierać... nieszczęśliwa istoto :P

Gość A MOZE KTORAS
precz z tymi ,no !!! z dziadamy !!! precz z temy,no, chamamyy,!!!!!!!!!!!! TO CO BABECZKI !!!??? ZASZYWAMY SIE ??? !!! NO to ktora pierwsza ,,!!! no,,!! wpisujcie sie tu !!!...