Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rexonkaD

Co zrobic?

Polecane posty

Gość rexonkaD

w letnich sandalkach na szpilce strasznie slizga mi sie noga co robic? podpietki?

Gość rexonkaD
zalezaloby mi na tych:) wiadomo lato cieplo noga sie poci zsuwa sie w dol a buty wygladaja jak o 2 numery za duze masakra:(

Gość zdaniem.faceta
Czy istnieją zimowe sandałki ? Ja na ogrągło łażę w sandałach i poślizgu nie odczuwam, moja rada - częściej myj nogi :)

Gość rexonkaD
hehehe kiciu szkoda ze jestes facetem i ze chodzisz w sandalkach na plaskiej podeszwie:) ja niestety mam na 8,5 cm szpilce wiec nie ma porownania wybacz!

Gość rexonkaD
a zeby dopelnic moja wypowiedz to raczej nie ma nic wspolnego z tym czy myje nogi 20 razy dziennie czy raz w tygodniu:)

Gość mam ten sam problem
tylko ja mam obcas 10,5 cm a noga latem sie poci kiedy jest upalna pogoda i tu nie chodzi o higienę

Gość rexonkaD
chodzi glownie o to ze noga strasznie zsuwa mi sie w dol ...buciki maja sliska wkladke w srodku chcialam sie poprostu poradzic czy moznaby cos z tym zrobic? nie wiem talk moze jakies wkladki no nie mam pojecia...

Gość rexonkaD
mam ten sam problem: dokladnie tak jak mowisz...potem idzie sie w bucikach jak w kaloszach:P hyhyhyh zartuje ale bardzo ciezko sie chodzi...i tak sie dzieje z kazdymi snadalkami na obcasie

Gość kup sobie wkładki
są do takich butów, nie widać ich

Gość zdaniem.faceta
Skoro wytrzymujesz 8.5 cm w szpilkach chodzić nie zważając na ból kręgosłupa to proponuję do środka tych Twoich klapek włożyć wkładki z gruboziarnistego papieru ściernego ( gradacja 16 lub 24 ) - jest pewne, że stopa będzie jak na rzepach , jeżeli papier ścierny nie pomoże to proponuję w część ślizgającą się obuwia nabić gwoździe TEKSY :)

Gość rexonkaD
ehhh faceci:) i jak tu mozna na was polegac?:)

Gość rexonkaD
a o moj kregoslup sie nie martw jestem pracownikiem sluzby zdrowia heh i wiem co mozna a co nie a o bolach kregoslupa zwlaszcza wiem bardzo duzo... a poza tym chyba nie uwazasz ze w szpilkach chodze 24 godziny na dobe? czasami kobieta musi sie jakos ubrac....kobieco...

Gość rexonkaD
czy ma ktos jeszcze jakies pomysly na te slizgajace sie buciki?:(