Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewkakw

Ja -26 On -40 Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Mam 26 lat poznałam mężczyznę który niesamowicie mnie interesuje ale boję się trochę różnicy wieku on ma 40 lat Napiszcie jak wiecie czego oczekuje dojrzały mężczyzna od kobiety w moim wieku

Gość yhm...
dramat :o

Gość że stanie sie cud
i na chwile znów stanie się demonem seksu :p

Gość wywrotkaa
Zbliza sie do polwiecza i pewnie ma ochote na seks z cwiercia dekady;)

Gość Mirabelka...
Ja mam 20 on 38 jest super.Ale mój nie ma żony ani rodziny a jak jest z Twoim?

Gość Normalna dziewczyna22
a wolny jest ?

Gdy z nim jestem naprawdę nie czuje tej różnicy wieku ale gdy czytam o takich związkach czasami to zaczynam się zastanawiać czy zawsze musi sie to kończyć źle

najlepiej przekonaj się na własnej skórze, czy warto, tylko bądź czujna. jak się nie przekonasz to się nie dowiesz, i potem będziesz żałować... serce nie sługa . powodzenia zatem ! ;)

Gość assin
Dla mnie np taka różnica wieku to horror :/ Nie pakowałabym się w związek z facetem starszym o 14 lat:O Najlepsi są młodsi :classic_cool:

Gość filipp zz konopii
odpuść sobie. W drugą stronę to się sprawdza. Ja ma 29 lat, ona 39 i w sierpniu się pobieramy. ale związek młodzszej ze starszym facetem to porażka. Uwierz mi. cześć.

Gość do filipa
Ciekawie jak sie bedzie wam ukladac, kiedy ona bedzie 50letnia babcia, a ty 40letnim facetem...

Gość assin
zależy co układać...;)

Ale ja nie lubię młodszych facetów zawsze wolałam starszych ale najstarszy jak dotąd był ode mnie starszy o 6 lat A jeśli chodzi o związek młody mężczyzna i starsza kobieta to już miałam taki przypadek w rodzinie i nie wypaliło bo po pewnym czasie (10 lat) mężczyzna poszukał sobie jednak młodszej

Gość LipaWielka
Ja 25 on 43, od 3 lat razem. ( nie zonaty ;) ) Na dzien dzisiejszy jest super, czasem mysle co bedzie za lat np 20 ale tego nie wie nikt.I choc np moja mama nie chce takiego ziecia ;) to mowi ze mam zrobic jak uwazam i nie gdybac bo w zyciu nigdy nic nie wiadomo. A mlodsi?? TAAA z nimi to najwyzej o kredkach mozna porozmawiac :P pozdrawiam serdecznie i radze isc za glosem serca 🌼

Gość majula
a ja tam trzymam za was kciuki. Tyle jest związków, które wydawałoby się, że będą idealne, związków między rówieśnikami. A jednak po jakimś czasie wszystko się sypie, mimo, że zapowiadało się tak cudnie, niczym w bajce. Dlatego uważam, że najważniejsza jest miłość, jeżeli dobrze się razem czujecie, jeżeli coś do siebie czujecie, to czemu sobie tego odmawiać? Bo może nie wyjdzie? Kto nie ryzykuje, ten nie wygrywa! A w żadnym związku nie ma się pewności, że wszystko będzie dobrze. Trzymam za was kciuki!!!

Wielkie dzieki majula za słowa otuchy A ty Jacku skąd wiesz co ciebie w życiu czeka można mieć mniej lat i potrzebować czyjejś pomocy Mój facet jest wysportowanym energicznym pełnym temperamentu człowiekiem i nie planuję go traktować jak staruszka bo uwierz mi chciałabym w tym wieku mieć tyle energii i pewnie nie jeden 20-latek może mu tego pozazdrościć

Do LipaWielka rozmowy o kredkach mam już dawno za sobą :) Więc sama rozumiesz dlaczego nie lubię rówieśników i młodszych Dzięki za dobre rady Mam zamiar słuchać mojego serca które mi mówi że powinnam mieć w nosie metrykę

Gość 24_44
Ja mam 24, on 44. Milosc mojego zycia.

Gość ja 32 prawie 33 on 47
Zakochana po uszy ❤️

Gość 1111111111111
14 lat to nie jest jeszcze przesadnie duza roznica-życzę Wam szczęścia

Gość ja 32 prawie 33 on 47
Byłoby przegwizdane gdybyś Ty miała 20 a on 34 .... ale jak masz 26 ;)

Gość KITKA****
Ja uważam, że jesli jest wam dobrze ze sobą i nie czujecie presji otoczenia, a do tego on jest wolny to spróbuj. Ja spotykałam sie z facetem o 11 lat starszym, było super, ale wszystko sie skończyło, nie żałuje, że go poznałam, utrzymujemy teraz tylko kontakt sporadyczny. Moje otoczenie troche dziwnie reagowało na nasz związek, ale ważne jest to że wy się dobrze czujecie razem. Trzymam za was kciuki.

Gość tez cos powiem
a tam. moj 36 letni wujek zwiazal sie z 16stka. MInelo 15 lat i sa razem.. sa malzentwem i maja super dziecko

Gość huba duba
Oboje jesteście dorośli, więc ja nie widzę problemu, wręcz przeciwnie i życzę szczęścia. Zaufaj swojej intuicji!

Witam! Jestem połówką z takiego właśnie związku. Ja 47 lat moja prtnerka nieco starsza od Ciebie co prawda nasz związek jest trochę inny od Twojego ale jest. Zapraszam na nasz topik Zakazana miłość i jej perypetie Pseudonim dwiepolowki. Nie chciał bym sie wymądrzać, ale nie najlepszym pomysłem jest pytanie się internautów o to co masz zrobić. Ty sama musisz zdecydować. Choć mam pewne obawy Czy Ty do końca Kochasz swojego partnera, bo jeśli byłabyś zakochana z pewnością nie pytałabyś się co masz zrobić. Ale jeśli to tylko pytanie i jakaś forma zabawy, to odpowiem nie ma w tym nic zakazanego w takim związku nie Wy pierwsi i nie ostatni. Wiem coś o tym. Wiele jest takich związków i trwają szczęśliwie. Życzę Wam wszystkiego najlepszego Pozdrawiam.

Witam! Jestem połówką z takiego właśnie związku. Ja 47 lat moja prtnerka nieco starsza od Ciebie co prawda nasz związek jest trochę inny od Twojego ale jest. Zapraszam na nasz topik Zakazana miłość i jej perypetie Pseudonim dwiepolowki. Nie chciał bym sie wymądrzać, ale nie najlepszym pomysłem jest pytanie się internautów o to co masz zrobić. Ty sama musisz zdecydować. Choć mam pewne obawy Czy Ty do końca Kochasz swojego partnera, bo jeśli byłabyś zakochana z pewnością nie pytałabyś się co masz zrobić. Ale jeśli to tylko pytanie i jakaś forma zabawy, to odpowiem nie ma w tym nic zakazanego w takim związku nie Wy pierwsi i nie ostatni. Wiem coś o tym. Wiele jest takich związków i trwają szczęśliwie. A czego oczekuje mężczyzna? Każdy oczekuje czegoś innego Ja oczekuje miłości i zrozumienia. Życzę Wam wszystkiego najlepszego Pozdrawiam.

Gość On z dwóch połówek
Witam! Jestem połówką z takiego właśnie związku. Ja 47 lat moja prtnerka nieco starsza od Ciebie co prawda nasz związek jest trochę inny od Twojego ale jest. Zapraszam na nasz topik Zakazana miłość i jej perypetie Pseudonim dwiepolowki. Nie chciał bym sie wymądrzać, ale nie najlepszym pomysłem jest pytanie się internautów o to co masz zrobić. Ty sama musisz zdecydować. Choć mam pewne obawy Czy Ty do końca Kochasz swojego partnera, bo jeśli byłabyś zakochana z pewnością nie pytałabyś się co masz zrobić. Ale jeśli to tylko pytanie i jakaś forma zabawy, to odpowiem nie ma w tym nic zakazanego w takim związku nie Wy pierwsi i nie ostatni. Wiem coś o tym. Wiele jest takich związków i trwają szczęśliwie. A czego oczekuje mężczyzna? Każdy oczekuje czegoś innego Ja oczekuje miłości i zrozumienia. Życzę Wam wszystkiego najlepszego Pozdrawiam.