kasia-miko 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 dzisiaj kochałam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia a 1lub 2 lipca mam miec okres czy jest ryzyko zajscia w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej nie Napisano Czerwiec 21, 2007 chociaz... a ile trwa twoj cykl???? i czemu sie nie zabiezpieczylas????!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 bo chciała zajsć w ciązę:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-miko 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 mój cykl trwa 24 dni nio a nie zbezpieczyłam sie bo chciałam zajsc w ciąze:)hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 21, 2007 Trochę za późno na te igraszki. Staraj się jak pojawia się śluz wysoce płodny (uczucie śluskości, mokrości, śluz przejrzysty i możliwie rozciągliwy lub wodnisty) co ma zazwyczaj miejsce ok 20-16dni przed KOŃCEM cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 21, 2007 No chyba, że cykl Ci się lekko wydłużył to jest szansa, że trafiłaś. Ale to wie tylko Twój organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia-miko 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 niom:)moge miec tylko nadzieje:)nio ale dzięki za info:):*pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach