Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość travelerka

gdzie na wakacje? Co zrobić żeby było wspaniale?

Polecane posty

Gość travelerka

samolotem czy samochodem, all inclusiv czy tylko bb hb itd. a może pod namiot? Grecja czy Tajlandia, a może Chorwacja? Portugalia? Gdzie wy się wybieracie, jaki sposób na spędzenie wakacji wybierzecie? Piszcie:)

Gość travelerka
no ludzie nigdzie nie jedziecie? nigdzie nie byliście? no podzielcie się wrażeniami!

mam namiary na nocleg za ok 15 zl na slowacji bylam juz tam trzy razy jest bosko te termalne kapieliska ten piekny kraj kocham slowacje!!!!!nawet zdjecia moge pokazac jak cudnie!!!!polecam

Gość koko a podalabys namiary
jak w ogole tam dojezdzasz? ja jestem niezmotoryzowana to tylko pociag wchodzi w gre,no albo autobus ale bym chciala tam pojechac....

powiem tak ja jechalam samochodem to nie bylo problemu jak jedziesz pociagiem to musisz do zakopanego a potem na slowacje najlepiej do popradu tam ogloszen o noclegach jest na peczki nigdy nie rezerwowalam na pale jechal;ismy adres ten co ja mam to: MLYNCEKY 32 TO JEST KOLO KEZMARKU, pani wlascicielka nazywa sie MADEJOWA-super kobieta mieszkanie w domku u gory sa trzy pokoje na srodku taka kuchnia jakby i lazienka a pokojach po trzy lozka z tej miejscowosci jezdza autobusy do kezmarku i potem do popradu a tam to juz pelen wypas!!!!!!!

Gość travelerka
Słowacja faktycznie jest super:) Ja byłam tylko w zimie na sylwestrze 2 razy:)

Ja zawsze Turcja :) We wrześniu 4 raz i dalej nie mam dosyć :) All nie jest dla mnie bo nie korzystam wiele z jedzenia i nie siedze w hotelu. Raz mialam opcje all i zawsze w biegu gnałyśmy żeby zobaczyć co jest do jedzenia. Efekt - 3 kg więcej ;) Raz napiłyśmy się w jedno popołudnie w barze i to był koniec. Nawet nie wiedziałyśmy, ze jest jeszcze posiłek o 23.00 - zupełnie przypadkiem natknęłyśmy się na ludzi w stołówce o tej porze. HB mi w zupełności wystarcza, ale uważam, ze w krajach europejskich all zdaje egzamin jak najbardziej. Tam jest drogie jedzenie na mieście i lepiej chyba mieć już zawsze dostatek w hotelu.

Gość travelerka
a w Turcji, jak kreują się ceny w restauracjach? w sklepach? Interesuje mnie ten temat bo rozważam Turcję:)

Gość .Hitler
Do ruskich jedź i weś ze 1000zł na same łapówki dla policji

Gość travelerka
a ty byłeś? Jak wrażenia?

A ja dalej marzę o Turcji :) ....ale polecam Wam Meksyk. Na wlasną rękę, tanio, niesamowite morze, karaibski klimat to jest to :)