Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cyniczna menda

Moje odkrywcze myslenie

Polecane posty

Nie warto byc dobrym czlowiekiem. Tak, czy siak dostanie sie w koncu po dupie. A wygraja piekni, bogaci i wplywowi. Jakiez to zycie jest zalosne :-o Nic, tylko z mostu skoczyc.

Gość gfdd
i co w zwiazku z tym?

dlatego ludzie wymyslili sobie, ze po smierci ktos im ta niesprawiedliwosc wynagrodzi...

cyniczna menda Ja juz dawno stwierdzilam ze nie warto byc w zyciu dobrym,bo Cie zdepcza i zgnoja.Zeby zyc trzeba byc bezczelnym,chamskim i rozpychac sie lokciami ile sie da.Niestety ale teraz takie czas....Mialam juz nauczke ze za moje dobre serce zostalam wyzwana i zlekcewazona dlatego jestem teraz wyrachowana.Zle mi z tym ale tak trzeba:P

Gość 162 lvl
a mnie się wydaje że ci co mają siłę przebicia:o

Milka, dokladnie tak. Ale z drugiej strony zauwazylam, ze przez swoje chamstwo zostalam sama. Kiedy bylam nieasertywna i zdominowana przez innych, to mialam sporo znajomych - niestety, robilam za popychadlo i sluzke. Nie wiem, co lepsze ;-o

Gość Paskudą byłam
A ja jestem w stosunku do ludzi mila, usmiechnieta. I zyje mi sie calkiem dobrze.

cyniczna menda Troche przesadzilam ze jestem wyrachowana itp.Zostaly we mnie jeszcze zalazki dobra-jak moge to pomoge.Niestety czesto zostaje wykorzystana :(