Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oska...

NORMADERM WICHY

Polecane posty

Gość oska...

Czy warto to kupić?

Gość Vichy mnie strasznie wysuszył
co prawda w trakcie stosowania niby było ok.... ale już kilka godzin po odstawieniu kremu, skóra reagowała makabrycznym łojotokiem.... póżniej prawie przez rok walczyłam aby doprowadzić cere do normalności..... bo w momencie kupowania tego kremu moim problemem była lekko błyszczaca strefa T i małe zaskórniki.... a pod koniec jego stosowania ..... łojotok na maksa...brrr

Gość oska...
pozbylaś sie zaskórników?

Gość vichy sie pisze
dostalam uczulenia:| i bardzo mnie wysuszylo...

Gość Vichy mnie strasznie wysuszy
a gdzieżby tam.... na nosie pory zrobiły się monstrualnej wielkości, takie czarne kratery.... co prawda normaderm je zwężał- to fakt..... ale jak tylko go odstawiałm to problem się nasilał..... wystarczał 1 dzień bez aplikacji i maskra.... brrr

Oplaca sie kupic jesli masz problemy z bliznami zaskornikami itd...,ale musisz wiedziec,ze ta seriia jest typowo lecznicza nie pielengnacyjna tzn.,ze po miesiacu stosowania lub dwoch miesiecy musisz odstawic ta seriia ma bardzo silne dzialanie. A co planujesz konkretnie kupic ?

Vichy mnie strasznie wysuszyl ... a co po tym stosowalas ? jakie kosmetyki ? To fakt,ze bardzo wysusza jak sie zbyt dlugo uzywa :P Dlatego trzeba zmieniac kosmetyk,zeby skora sie nie przyzwyczaila

Gość oska...
kratery to dobre określenie na moje pory :P ogromne zanieczyszczone zaskórniki nie wiem już co stosować

Gość oska...
chodzi ci o wyciskanie? no to nie. :/ zapomniałam dodac że mam naczynkowa cere i mi pekaja naczyńka od wyciskania. zresztą oczyszczanie mechaniczne chyba nie pomoze na dłużej... kiedys byłam - efwekt na 2 dni :/ akurat po tym czasie też opuchlizna schodzi i zaczerwienienia. :/

:O Sluchaj moze to glupie ale mnie pomogly ziolka :P Moze pzrejdz sie do zielarskiego sklepu :) Czasem takie napary naprawde wiele pomagaja niz wydawac kaske na drogie kosmetyki,bo Vichy raczej nalezy do tych z gornej pulki.A widzisz dziewczyny pisza,ze roznie reagowala ich cera :O Mnie np pomagaja kremy ale nie sugeruj sie moim zdaniem

Gość Vichy mnie strasznie wysuszy
Aga- jakim cudem lecznicza- skoro pomagał tylko w czasie stosowania, a potem wręcz powiedziałabym nasilił problem? moim zdaniem opłaca się kupi tylko wtedy jak ktoś na szybko chce poprawić stan cery, np. na jakieś ważne niespodziewane wyjście.... natomiast do leczenia się nie nadaje, moim zdaniem... mnie w momencie desperacji bardzo pomogła zwyczajna oliwa z oliwek i do smarowania (na mokro!) i do picia (rozrzedza sebum od wewnątrz :D ).... oraz maseczki z glinki zielonej i ziemi wulkanicznej.... tani, naturalnie i przede wszystkim skutecznie :P

dla mnie to katastrofa,nie pomogl wcale,wypryski jeszcze sie nasilily,moze i vichy to dobra firma ale nigdy sie o tym nie przekonam bo nic wiecej z tej firmy nie kupie,moim zdaniem to przereklamowane,placi sie za te wszystkie reklamy i za opakowanie a jakosc jest podrzedna,nie polecam,juz lepiej nic nie uzywac!

Gość te kosmetyki
są okropne!! Parę razy dałam się nabrać, ale już nigdy więcej! Normaderm wysusza, skórę miałam po nim czerwoną jak burak i to jedyne efekty jego działania:/

Gość ....fabetka
mnie tez strasznie wysuszył,uzywałam prawie 4 tygodnie i przestałam bo nie mogłam nakładac pudru,bo skóra mi sie łuszczyła pomimo pilingów, nastepne 4 tygodnie zabrało mi doprowadzenie cery do porzadku kremami i maseczkami,nigdy wiecej,w niczym mi nie pomógł :/ ale mam kolezanke której pięknie wyczyscił buzie,miala duzo pryszczy i takich grudek i jej pomogł...dlatego go kupiłam,ale niestety na mnie nie podziałał...