Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna edytkaa

pomogłabyś?pomógłbyś osobie napadniętej na ulicy?

Polecane posty

Gość Fajna edytkaa

Gość nieeeeeeeeeeee

Gość zeby oberwac
?

Gość xxcv
suzitka:w jaki sposób??

Wiesz, jeśli widzę grupke małolatów z podstawówki, którzy zaczepiają koleżanke, to wkroczę i rozgonie bachory - najwyżej obrzucą mnie błotem, ale dziecwzynę zostawią w spokoju. Silniejszemu ode mnie bałabym się przeszkadzać, chyba, ze z odpowiedniej odległości zaczęłabym wrzeszczeć \"BANDYTA!!!!!\", ewentualnie próbowałabym jak najszybciej dodzwonić się na policję...z tym niestety trudniej....

Gość unijny liberal
nie pomoglbym bo w ten sposob bym zaklocil czyjas swobode obywatelska . przeciez o to walczono i spano na styropianie by teraz kazden jeden mogl robic co chce. by dzialalo prawo naturalne- silniejszy pożera slabszego.

Gość pomoccccccccc
To nie wiecie? Nie krzyczeć bandyta, bo i tak nikt nie zareaguje, tylko pali się

nie no bandzie nie, ale jednemu :) wiesz jestem kobieta, ale nie kazdy 2x2 zna sztuki walki :)

Mozecie sobie gdybac, ale tak naprawde to nie macie pojecia czy byscie pomogli dopoki nie znajdziecie sie w takiej sytuacji, kiedys mnie napadli jak bylam z kolezanka, to byla tak sparalizowana strachem, ze palcem nie ruszyla, a to moja dobra przyjaciolka :O