Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miigotka

Pracował ktos w KFC ?? - prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość zbanowany
warto.Jak nie będą mieli kasy na wypłaty to dostajesz kurczaki :)

nie pracowalam, ale podejrzewam ze jest podobnie jak w McDonaldzie, gdzie z kolei pracowala moja kolezanka. Zapieprz nie z tej ziemi, zwlaszcza gdy sie nie stoi na kasie ale pracuje tam z tyłu, czyli szykuje sie hamburgery, frytki etc, jak jest upal to podobno nie do wytrzymania jest, duzo osob mdleje. na kasie jest lepiej, jest kontakt z ludzmi, tez trzeba sie narobic ale jest chlodniej. zarobki pewnie najnizsza krajowa, moze jakies premie sa ale nie slyszalam o tym, ogolnie wyzysk czyli ogrom pracy za mala kase.

Gość hehhekfc
hehe ja to bym sie skusila na tą prace chociazby po to by wykrasc im recepture na te przepyszne kurczaczki strips menu.. aaaaa...wielbiam to!

dorawalam ogloszenie o stawce 7,50 za pierwszy miesiac kolejne 8,50 - + posilki pracownicze , odwozenie w godzianach poznych do domu, awanse itp itd zastanaiam sie czy warto sie skusic...:/ dzieki za wszystkie wpisy

Gość mozesz zawse sprobowac
i sie przekonac

Gość zwróć uwagę czy te stawki
to brutto czy netto, bo jesli 7,5 to brutto, to na rękę dostaniesz mniej

Gość jgjglfkgj
na posilki pracownicze tez za bardzo nie licz.To po prostu zwykly fast food, jak mac donalds.

Gość Inosencja Perez
słyszałam o pracy w MD ale tam pewnie podobnie. Tak jak wszędzie okres próbny obiecują Bóg wie co "na razie damy ci tyle i tyle, potem więcej" a naprawde wywalają po tym okresie i następny. Mało godzin pracy z czego wychodzi potem 450zł. :) Krótko mówiąc praca dla gloooopich :) Jak chcesz se dorobić na wakacje to lepiej idź ulotki roznosić albo niańczyć dziecko.

pracowałam nie polecam 7,50 za jakie stanowisko? a posiłek to jeden zestaw ,płacisz 1 zł i to tylko jak pracujesz chyba 7 zy 8 godzin

Gość labrador
A jak dobrze pójdzie to pracujesz 8 godzin bez przerwy. Jak menadzer jest złośliwy to puści na przerwę osoby które przyszły po tobie, a ty tylko pomarzysz o przerwie. Będą Cię faworyzować jak będziesz brać same zetki

Gość co to
a co to kcf??

Gość uuuuggggg
i sikają do frytek