Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allaa

jaki fluid kryjacy na przebarwienia i naczynka pomocy chce zrobic makijaz na wes

Polecane posty

Gość allaa

jaki aby byl naturalny wyglad???

Gość niebieskooookaa22
nie wiem jaki masz kolor buzi, musisz wypróbować w sklepie/perfumerii podkład, przed zakupem, a właściwie jego kolor ja używam odrobinę Estee lauder double wear 04 a na to puder brązujący- to ciężki podkład raczej na zimę, ale jak się go odrobine założy to i na wieczór czy impreze jest b.dobry słyszałam, że Revlon colorstay albo ... zapomniałam nazwy też są dobre odradzam Dermacol! on tylko punktowo do wyprysków- wtedy jest świetny

Gość dermacol jest świetny
też na całą twarz tylko wiele osób ne potrafi go używać. Trzeba go nakładać bardzo oszczędnie, cieniutką warstwą. Niektórzy nakładają go na twarz jak zwykły podkład to nie dziwne, ze im się robi maska na twarzy :O

Gość niet
revlon colorstay jest najlepszy i gro kosmetyczek go używa ale wybierz taki ze sklepu najlepiej

Gość tak se myślę że
Max-fator -zdecydowanie

Gość tak se myślę że
chodziło mi o max-factor (56 zł )

Gość niet
przy cerze naczynkowej max factor sie nie sprawdzi, używałam i nie polecam. Jeśli dziewczyna ma naczynka + jeszcze czerwone policzki tzw 'wypieki' bedzie za slaby. Ponadto spływa z twarzy jak jest gorąco. zdecydowanie autorko wybierz revlon colorstay klasyczny bez pompki. Ja mam te problemy i revlona uzywam od ponad 7 lat niezmiennie cały rok. Żaden inny nie jest tak dobry :)

Gość niebieskooookaa22
ja tam i tak polecam EL ;) a Dermacol to tylko na wypryski, bo moze masakrycznie wysuszyć skórę, więc byłby lepszy dla trądzikowców

Gość niet
niebieska, ile placisz za EL ? :)

Gość niebieskooookaa22
jest bardzo ale to bardzo wydajny... ale ponad stówe neistety ok. 130? dawno temu kupowałam ;) tylko cięzko z kolorami bo jest ich pięć... trzeba wypóbować na skórze