Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam i czekam i nic

lekarskie pielegniarskie obiecanki cacanki

Polecane posty

lekarze i pielegniarki obiecali ze złoza wymowienia z pracy wiec dlaczego nie dotrzymuja słowa ? bardzo bym chciała aby wszystkie obiboki juz stad wyjechały tam gdzie ich miejsce ,do reszty nieudacznych,na zlewozmywak

Lecz się kretynie Już teraz mamy połowę potrzebnych pielęgniarek Cieklawe kto będzie o ciebie dbał w szpitalu jak wszyscy wyjadą

Gość ukraincy przyjada
:-(

Też czekam. A co dbałości wawiak widac że nie mialeś nikogo w szpitalu. żeby pielęgniaraka raczyła zadbać kosztowało to minimum 50 zł za nockę. Jak sie uprosiło że człowiek nie ma kasy. jedna herbata minimum 10 zł od pacjenta. Miałem oboje rodziców i teścia w szpitalu. Po tym straciłem szcunek do tz. \"służby zdrowia\"

mamy połowe i o połow e za duzo

jasne już ich widzę jak odmawiają niemcom i anglikom żeby przejachć właśnie do Polski za 1200 zł. netto

cos wam wklejam znalezione :: 17:18 fotogr Przed chwilą wróciłem od matki która leży w szpitalu MSWiA w Poznaniu. BOŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Zachowanie pań pielegniarek woła o pomste do nieba!!!!! Beszczelne wredne istotki , nieroby , darmozjadu .U mnie w firmie wyleciałyby na zbity pysk w pierwszym dniu. Siedzą na skórzanych fotelach a pacjeci po operacji leża w zakrwawionych poscielach .Tą konkretna sprawe skieruje do Sanepidu i NFZ bo trzeba z taki pseudo pielegniarkami zrobic porządek .Niech zbieraja chleb po śmietnikach jak nie potrafią uszanować nawet nisko płatnej pracy!!

Myrevin ... ale nalezy dodać, że płacisz za noc piekęgniarce na własne życzenie i to w sytacji gdy np. dana osoba jest po operacji i chcesz takowej opieki. Wówczas ta pielęgniarka siedzi u boku łózka cała noc i zajmuje się tylko ta osobą. Gdy nie zamówisz indywidualnej pielęgniarki (a nie musisz) wówczas siostry zajmuja się tak jak kązdym pacjentem na dyżurze. Skąd w ludziach tyle zawiści i braku zrozumienia :o

Gość czyli jak sie
zajmuja? jak da rade pacjent zadzwonic to przyjda jak jest zbyt słaby to maja gdzies

[siostry zajmuja się tak jak kązdym pacjentem na dyżurze.]--> czyli wcale :O nie chce mi się więcej wyjaśnieć, mam straszne wspomnienia, ostatnio ktoś bliski leżał w szpitalu :(

--> owłosiona hemoroida 🖐️ --> Kasia_Puszczalska { Wówczas ta pielęgniarka siedzi u boku łózka cała noc i zajmuje się tylko ta osobą. } Co ty wiesz... nie, nie będę opowiadał jak to wyglądało.

Gdy nie zamówisz indywidualnej pielęgniarki (a nie musisz) wówczas siostry zajmuja się tak jak kązdym pacjentem na dyżurze. czyli nie zakmuja sie nim wcale

Gość niestety wygląda to tak
że trzeba zapłacić pielęgniarce która jest na dużurze żeby zajrzała do chorego i podała np szklane wody czy zmieniła podkład - a to chyba należy do jej obowiązków?!

lekarze przestali krzyczec jak Zyta zaproponowała im kasy fiskalne w pryw.gabinetach i wysłali pielegniarki aby robiły szum czyzby strach przed płaceniem podatków doktorkow uciszył?