Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JENNY21

Właśnie zarejestrowałam się do ginekologa na wtorek, boje się jak diabli ide 1 r

Polecane posty

Gość JENNY21

Właśnie zarejestrowałam się do ginekologa na wtorek, boje się jak diabli ide 1 raz:((((

Gość Gosia0605
witam!!!!niema sie czego bac ginekolog tez człowiek powiedz mi jeszcze mężczyzna czy kobieta osobiśćie polecam iść do mężczyzny!!!Pozdrawiam i niemartw się to nic strasznego:)

Jenny nie ma sie czego bać ;) ;) jak tylko sie rozluźnisz i nie bedziesz spieta to wszystko będzie ok ;) ;) p.s też polecam mężczyzne ;)

Gość eqdedqe
ja byłam w życiu tylko parę razy badana, nie stresowałam się a badanie okazało się krótsze i bezproblemowe, czyli przyjemniejsze niż się spodziewałam zwykle wygląda to tak: siadasz na fotelu przygotowana do badania, lekarz zagląda na moment, może dotknie cię tam jakimś narzędziem (pobiera materiał do cytologii)... i już się możesz ubierać (też polecam mężczyzn, są naprawdę dyskretniejsi i delikatniejsi)

Gość JENNY21
IDę DO FACETA, WIEC DOBRZE WNIOSKUJąC Z WASZYCH WYPOWIEDZI:) POZA TYM ROK SIE JUZ WYBIERAM

Gość popieram__
to ja jestem jakas dziwna bo do faceta nigdy w zyciu... krepowaloby mnie to okropnie!!:(

Gość JENNY21
MNIE JEST JUZ WSZYSTKO JEDNO, POZA TYM W MOIM MIEJSCU ZAMIESZKANIA I OKOLICY KOBIETY GINA SZUKAć ZE śWIECą

Gość eqdedqe
Ja wiem że i tak będę się krępować ale wydaje mi się że kobieta byłaby bardziej krytyczna, może wydawałoby się jej że wie więcej o moim ciele niż ja, wiem też że kobiety są mniej subtelne i mają mniej szacunku do ciała pacjentek. brrr... nigdy bym nie chciała iść do kobiety a przy mężczyźnie i tak erotyzm mi się nie włącza, dla mnie to lekarz i to zapewne znużony monotonną przykrą pracą, a ja nie pokazuję mu niczego szczególnego

Gość eqdedqe
ale tak poza tym, Jenny, że idziesz pierwszy raz więc się stresujesz, masz powody do obaw?

Gość jenny21
eqdedqe ide do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne

Gość jenny21
poza tym nie mam powodów do obaw ale to mój 1 raz i boję się bo to raczej nic przyjemnego no ale już jestem zdecydowana:) może nie stchórzę

Gość jenny21
poza tym nie mam powodów do obaw ale to mój 1 raz i boję się bo to raczej nic przyjemnego no ale już jestem zdecydowana:) może nie stchórzę

Gość eqdedqe
eee... to luzik :))) zobaczysz, będziesz się śmiać z tych obaw wizyty u ginekologa należą do najsprawniej zorganizowanych i najkrótszych jakie mogą być :)

Gość jenny21
Dziękuje Ci bardzo za pocieszenie, tez mam nadzieje że będzie szybko bez problemu i bede się za niedługo z tego smiać:) w sumie podobno strach ma wielkie oczy