Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka swojej córki

Córka przyniosła świadectwo

Polecane posty

Gość bez_majtkuuuff
gregia i malwina - macie nawalone w gary! nie potraficie odpuścić, tylko się kłócicie, która co napisała, i zabiegacie o przyklaskszeryfa jakiegoś :P Jak siusiary normalnie :|

Gość bez_majtkuuuff
Same sobie pojechałyście. Pojechałaś ewentualnie ;|

Gość A ja mam 18 lat i
jestem w 2 klasie liceum ... powiem Pani szczeze ze mlodziez bardzo chce isc do szkol panstwowych niz do prywatnych ... niestey tak jest ze o dzieciakach z prywatniakow mowi sie ze sa zadufane ... nie ma co ukrywac, w szkolach prywatnych dzieci dostaja oceny za to ze maja bogotych rodzicow i za to ze poprostu istenia ... wiele osob w mojej szkoly przepisalo sie teraz do prywatnego liceum ale tylko i wylacznie dlatego ze nie zdaliby w normalnej szkole .. musze tez dodac ze osoba z prywatnej szkoly nie zawsze dostanie przyjeta do panstwowego liceum,do naszej skzoly zlozyly podania 3 osoby ze szkoly prywatnej i kazde podanie zostalo odrzucone, dodam ze moja szkola jest chyba dopiero na 5 miejscu w miescie ... Co do punktow a egzaminu to przykro mi ale wynik 63 to wcale nie jest dobry wynik, to lwasnie egzamin swiadczy o wiedzy a nie oceny ... nauczyciele czesto ni8e patrza obiektywnie na uczniow i czesto ich faworyzuja ... uwazam ze powinna Pani dokladnie zastanowic sie nad decyzja i dac corce wolna reke bo z tego co widze ona nie moze nic powiedziec i nie moze decydowac za sobie ... wspolczuje jej

Gość A ja mam 18 lat i
przepraszam za bledy ale bardzo sie spieszylam :)

\"musze tez dodac ze osoba z prywatnej szkoly nie zawsze dostanie przyjeta do panstwowego liceum,do naszej skzoly zlozyly podania 3 osoby ze szkoly prywatnej i kazde podanie zostalo odrzucone, dodam ze moja szkola jest chyba dopiero na 5 miejscu w miescie ...\" Jeśli te osoby nie zostały przyjęte WYŁĄCZNIE ldatego, że uczyły się w szkołach prywatnych i nie miało to związku z ich wynikami, to jest to skandaliczna i żenująca wizytówka tej szkoły. U nas tez jest jedna taka państwowa szkoła, która podobnymi metodami usiłuje wyrobić sobie renomę - i nie udaje się jej od lat. Może więc właśnie tego typu sytacje sprawiają, że ta szkoła jest dopiero na 5-tym miesjcu w mieście, hm?

A ja to sie tak zastanawiam, czy to ze mlodziez broni sie rekami i nogami przed pojsciem do prywatnej wynika z tego ze jak napisala, 18latka \" niestey tak jest ze o dzieciakach z prywatniakow mowi sie ze sa zadufane ... nie ma co ukrywac, w szkolach prywatnych dzieci dostaja oceny za to ze maja bogotych rodzicow i za to ze poprostu istenia ... \", a przeciez oni tak bardzo sie przejmuja tym ze tak o nich powiedza :P) czy moze wynika to z tego ze w prywatnych nie ma takiej laby, ze w panstwowej lata wiekszosci nauczycielom czy zdasz czy nie , nauczysz sie czy nie , itd .

zalezy jaka to szkola prywatna sa takie po ktorych idzie sie potem tylko na studia na uczelnie niepanstwowa a sa takie ze ludzie dostaja sie na prawo i medycynę zastanow sie czy dobre wybralas to liceum, czy nauczyciele tam wymagaja, czy tylko stawiaja oceny za to ze uczen placi polecam licea katolickie, maja bardzo dobra renome, a tez prywatne

Gość tez matka
Moja corka ukonczyla prywatne liceum i mam gdzies co o tym myslicie.Nie dostawala ocen za kase,bo byly rozne,nie miala wylacznie piatek. Polecam jak najbardziej.Super podejscie do ucznia,stawianie na indywidualnosci.Corka skonczyla szkole kilka lat temu,dostala sie na dwa bardzo oblegane i nie pokrewne kierunki studiow i do dzisiaj nie ma problemow. Dodam jeszcze,ze nie jest typem kujona,raczej bardzo malo czasu poswieca nauce;)

Gość matka swojej córki
też matka-----> czy moge wiedzieć z jakiego jesteś miasta ?? :)

Gość matka swojej córki
tez matka -----> z jakiego jestes miasta ???

Gość tez matka
poznań

Gość matka swojej córki
aha..... szkoda ze nie to samo miasto co ja, bo byc moze bym mogła coś więcej sie dowiedzieć. Ale pozdrawiam i dziękuję za opinię - jest ona dla mnie istostna :)

Gość do 18latki he
Ty masz 18 lat to wspolczuje:O masz gadke jak moja ciotka ktora ma 50 haha dziewczyno kto CI naopowiadal ze mlodziez nie chce isc do prywatnych szko? mnie akurat to byloby calkowicie obojetne jedyne co przeszkadza mi w takich szkolah to mundurki i that's all

Gość mam cos do powiedzenia.....
Ok,przeczytalam tylko poczatek i mam pierwsze pytanie: Czy twoja corka chce isc do tej szkoly? Bo napisalas,ze ty ja zapisalas, przeciez to nie jest dziecko,sama sie powinna zapisac wiec jesli nie chciala to drugie pytanie Dlaczego decydujesz za nia?

Gość według mnie szkoła za kasę
matka swojej córki pewnie nie odpowie ci na to pytanie, bo ja już pytałam o to samo na początku dyskusji i nie doczekałam się odpowiedzi dlaczego to ona a nie córka wybrała liceum. Zreszta jak widać mama obstaje przy swoim i dyskusji nie ma... Cóż, są takie mamy, tyle, że dopiero w przyszłości zobaczą iż popełniają wielki błąd prowadząc dorosłe dziecko za rękę i mają "jedynie słuszną rację" :-)

Gość matka swojej córki
teraz nie mam zbyt wiele czasu bo musze kończyc ale odpowiedzi na zawarte przez was pytania są w tym topiku Pozdrawiam

Wszystko zależy od tego czy Twoja córka chce chodzic do tej szkoły, jeśli nie to nie zmuszaj jej bo znienawidzi Cię za to

Gość według mnie szkoła za kasę
no właśnie - sama sobie odpowiedz na pytanie, czy dobrze zrobiłaś. Z tego co napisałaś pierwszą reakcją córki był płacz po usłyszeniu tej "radosnej" nowiny. Uspokoiła sie dopiero wtedy, kiedy dowiedziała się, że nie tylko za nią zdecydowali rodzice i że znalazła się druga zapobiegliwa mamusia w tej samej klasie... Czyli, że nie będą się wysmiewać z niej, że ona jako jedyna... Więc odpowiedź czy zrobiłaś dobrze masz w reakcji córki. Tej pierwszej oczywiście

Gość prawie_A
fajnie chodzic do prywatnej szkoly,ale jesli sie jest naprawde bogatym... ja bym chciala :)