Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Kiedy powinnam dostać okres?

Polecane posty

Gość smallgirl

Teraz odstawilam tabletki ,a ostatnie krwawienie z odstawienia mialam 24 maja.

Gość smallgirl
chcialabym...a tak naprawde?czy ktos mial podobny przypadek?

Gość kAJMAN NADAL SZUKA KAJMANKI
LUDZIE ! LUDZIE ! WY TEGO NIE WIECIE, ŻE BOBER GRASUJE PO INTERNECIE, A KAJMAN NA RANDKACH NA o2 WYRYWA D**Y NA STO DWA !!! SAMOTNE I SPRAGNIONE SEKSU LASKI SZUKAJCIE KAJMANA W RANDKACH NA STRONIE o2.pl TAM KAJMAN JEST ZALOGOWANY POD NAZWĄ "Callmanus" I JEST TEŻ TAM JEGO ZDJĘCIE !!! JAK SZUKAĆ KAJMANA W RANDKACH NA o2.pl: http://randki.o2.pl/ WEJDŹ NA STRONĘ O ADRESIE -http://o2.pl/ W RANDKI adres - http://randki.o2.pl/ NASTEPNIE W RANDKACH WYBIERZ SZUKANIE ZAAWANSOWANE I W SZUKANIU ZAAWANSOWANYM USTAW NASTĘPUJĄCE OPCJE: W miejscu PŁEĆ wybierz "MĘŻCZYZNA" - są podejrzenia, że jest obojniakiem ! W miejscu wiek wpisz: Od: 24 Do: 26 lat ( KAJMAN ma 25 lat a więc znajdziesz go w tym przedziale wiekowym ). W miejscu Orientacja seksualna wybierz: "HETEROSEKSUALNA" - ( wniosek z tego, że KAJMAN nie jest pedałem ). W miejscu Województwo lub państwo zamieszkania wybierz "CZĘSTOCHOWA" - ( KAJMAN mieszka w Częstochowie w dzielnicy PÓŁNOC ). Poniższych danych takich jak znak zodiaku, wzrost, kolor oczu itp.) nie wypełniaj tylko zjedz na sam dół strony i naciśnij "SZUKAJ LUDZI " Następnie przechodząc po numerach stron 1, 2, 3... szukaj zdjęcia osobnika ( monstrum ) z długimi czarnymi włosami, w okularach, z wyłupiastymi oczami, w białej polówce - JEST TROCHE PODOBNY DO MAŁPY - JAK GO UJRZYSZ TO SIĘ NIE PRZESTRASZ !!! Jest on tam zalogowany pod nazwą: "CALLMANUS" a jego e-mail jest następujący: Callmanus.o2.pl Kajman mieszka w Częstochowie ale oficjalnie pochodzi z LUBOJNY czyli oznacza to, że jest BYKODOJEM Z LUBOJNY CZYLI DOIŁ BYKI NA LUBOJNIE !!! Kajman ten też występuje pod nazwą -KAJMAN CZARNY(Melanosuchus niger) ! PAMIĘTAJ ADRES STRONY: http://randki.o2.pl/ ŻYCZYMY MIŁEGO SZUKANIA KAJMANA !!! - GDY GO UJRZYCIE TO ZE SMIECHU MOCZ I KAL POPUSCICIE !!!

Gość tesssst
Smallgirl, nikt tego nie wie! Nikt Ci tego nie powie, bo kazda z nas reaguje inaczej. Jedne maja okres po 21 dniach od odstawienia, inne czekaja 3 miesiace. Nie panikuj. Wiem, ze ciezko jest nie myslec o potencjalnej ciazy, ale naprawde nic ci nie da nakrecanie sie. Czy Twoj chlopak wie, co przezywasz?

Gość Panna Migotka 12345
24 maja to niecały miesiąc minął dopiero. Możliwe że to zależy ile czasu brałaś tabletki, ja po odstaieniu tabsów (brałam 9 m-cy) miałam okres tak co ok. 33, normalnie miałam zawsze co 30-31 także cykl się za dużo nie wydłużył. Trzeba czekać cierpliwie, pamiętam tylko że nie miałam żadnych objawów wskazujących na dostanie okresu, bardzo bolały mnie sutki i też wydawało mi się że to na pewno ciąża, bo po odstawieniu tabsów libido wzrosło mi o 200% ;) Ale nic nie było. Nie martw się tylko spokojnie czekaj, okres pewnie pojawi się lada dzień :D

Gość smallgirl
Tak wie.Dzis zrobilam test i negatywny.I chyba jest spokojniejszy,ale ja i tak czekam na okres.mOJE LIBIDO TEZ WZROSLO.Szczegolnie ostatnio.

smallgirl - zabezpieczaj się cały czas bez względu na libido.Niejedna osoba już Ci pisała, że okres jest w Twoim przypadku nie do przewidzenia.

Gość smallgirl
Wiem.Teraz juz nie mam co sie zabezpieczac bo nie mam kontaktu z nim.Tylko teraz jakos,teraz tak mam.