Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia123

czy tabsy, będą już działały??

Polecane posty

Gość andzia123

Witam dziewczyny!! Mam pytanie, źle przyjmowałam pierwsze w życiu opakowanie tabletek antykoncepcyjnych - po 1 tabletce wziętej w dniu okresu miałam przerwę 7 dni, spowodowaną tym że wyjechałam i nie miałam tabletek;( jak pech to pech. Jak tylko wróciłam to od razu zaczęłam je zażywać, zadzwoniłam po kilku dniach ponownego brania do mojego gina i on powiedział mi że oczywiście nie jestem zabezpieczona (ale tego się domyśliłam) i kazał mi przyjąć do końca opakowanie tabsów abym nie rozregulowała organizmu - i tak właśnie zrobiłam, po zażyciu tabletek miałam siedem dni przerwy i rozpoczełam 2 opakowanie. Mam pytanie czy jestem juz zabezpieczona przed ciążą bo z tego wszystkiego nie zapytałam gina, czy moje tabletki działają już teraz antykoncepcyjnie?? Bardzo prosze o odpowiedź, to dla mnie bardzo ważne!! Z góry śliczne dzięki

Gość tesssst
Juz jest ok. Jestes zabezpieczona.

Gość Paulkaa19
a w ciagu tej 7 dniowej przerwy mialas okres?? jesli tak i po 7 dniowej przewie zaczelas przyjmowac 2 opakowanie to jest zabezpieczona :-)

Gość andzia123
do Paulka 19, to było tak wziełam 1 tabletkę jak dostałam okres, potem było 7 dni przerwy i potem wszamałam do końca 20 tabsów i pojawił sie okres (znaczy chyba krwawienie z odstawienia), po zlecanej przerwie rozpoczełam opakowanie tabsów. Dziekuję za odpowiedź, bo strasznie sie tym stresuję i nie chcę się znowu nieefektywnie truć.

Gość andzia123
do Paulka 19, to było tak wziełam 1 tabletkę jak dostałam okres, potem było 7 dni przerwy i potem wszamałam do końca 20 tabsów i pojawił sie okres (znaczy chyba krwawienie z odstawienia), po zlecanej przerwie rozpoczełam opakowanie tabsów. Dziekuję za odpowiedź, bo strasznie sie tym stresuję i nie chcę się znowu nieefektywnie truć.

Gość Pani Magister
powinnaś być zabzpieczona:) Dla pewnośći przez pierwsze 10 tabletek uważaj bo istnieje możliwość jajeczkowania

Gość Paulkaa19
Na Bank jestes zabezpieczona. Niepotrzeba dodatkowego zabezpieczenia tabletki działają. Pozdrawiam :))

Gość andzia123
dziewczyny śliczne dzięki!!! już nie będe się stresowała!! trzymcie się!!

Gość andzia123
dziewczyny śliczne dzięki!!! już nie będe się stresowała!! trzymcie się!!