Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka skarbu

szukam męża

Polecane posty

Gość Gryzzli
On na pych jedzie ???? Ło matko..... ale pierwszy towar nam się trafił :( A jakieś zabezpieczenia ma ?? No, wiesz - alarmy i takie tam.... No i czym smarowany ????

damy rady opchnac zobaczycie jak sie beda na licytacji o niego zabijac:P

odpowiedni opis byla najlepsze zdjecie jego wyszukasz tylko bez retuszow:P

widzę,że biznes się rozkręca... ;) A teraz pytanie bardziej poważne: co według was, szczególnie Belmondo, jest złego w dziewczynie,która w kandydacie na męża szuka ojca dla dzieci i opiekuna dla siebie? Kogoś odpowiedzialnego, na kim można polegać i kto zapewni tradycyjny model rodziny?? Bo to teraz jakoś się porobiło,ze kobieta która szuka facet,który zarobi na dom i pozwoli jej opiekować się dziećmi i zajmować domem, a pracować ewentualnie dla przyjemności, jest uważana za dziwadło, szukajacą 'sponsora' etc.... Gdyby się zapytać o to ludzi w wieku koło 50 uznali by to za całkiem naturalne... więc co się porobiło z ludźmi w XXI wieku?

jakos tam sie pokombinuje ze niby studniowkowe zdjecie:) to odrazu wiek mu sie zmniejszy i bedzie wieksze branie:P

Gość Gryzzli
byla--- tylko nie zapomnij się trochę wyciąć z tego zdjęcia :P poszukiwaczka--- czasy teraz takie nastały, że ciężko jest wyżyć z jednej pensji... a Ty chcesz mieć jeszcze 3 dzieci...

Gość Gryzzli
była---- "Firma RYCHO sprzeda wszycho" :) Spokojna głowa :)

ej otwórzcie sobie topik męża sprzedam czy jak...a nie mi śmiecicie ;P

a może, zanim sięgo sprzeda, bedziemy go też wypożyczać? Wiecie, na wesela, jakieś imprezy, jak ktoś nie ma z kim pójść?

nie narzekaj poszukiwaczka bo moze tez na tym skorzystasz:P powinnas nam podziekowac ze ci pomagamy w poszukiwaniu dobrego towaru!

Gość belmondo30
poszukiwaczko---takim ogłoszeniem tylko zniechęcisz potencjalnego kandydata,bo z Twojego postu wynika,ze szukasz przede wszystkim ojca dla swoich dzieci,a facet nie chce być dodatkiem do tradycyjnego modelu rodziny.... chcesz wychowywać i pracować dla przyjemności,a on niech haruje na platformie i pieniądze wysyła.....co Ci z takiego męża... po 5 latach będziesz musiała go wystawić na licytację

byla bardzo dobre zawsze jeszcze troche wiecej kasy za niego wplynie:)

Gość Gryzzli
Dobra! Przebranżawiamy się !! :) Skup-sprzedaż-wypożyczalnia :)

zaomnialam dodac ,zeby mial wielkiego kutasa ,bo ja mam b.szeroka cipe,wiec zeby nie bylo czuc luzu i tego ierdzienia jak bedzie mnie ruchal od tylca,wiecie ,nie ,krejzole???

nie chcę żeby harował na platformie, chcę żeby po prostu umiał utrzymac rodzinę. Poza tym, nie chodzi o to,że mój mąż miałby być dodatkiem do czegokolwiek, chcę żeby rodzina stanowiła jednośc... Nie szukam męża na kafeterii, po prostu ciekawa jestem czy są mężczyźni , którzy szukają kobiety,która ma takie potrzeby. Bo po prostu czasem mam wrażenie,że faceci dziś szukają wyłącznie przyjemności, kobiet pracujących, twardych,które będę wrecz dla nich oparciem...

podszywacz naucz się pisać;)

Gość Gryzzli
poszukiwaczka--nie przesadzaj !! Trafiają się normalni..... Idę coś zjeść - z tego otwierania biznesu coś zgłodniałem ;)

Gość Gryzzli
Części zamienne ?????? Organami nie handlujemy !! Proszę się zwrócić to tych panów w czerni ze stoiska obok !! ;)

a ty pszukiwaczka skarbu idz szukaj gdzies inndziej skarbu tu, go nie znajdziesz:P:P

Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Genowefa, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania. Gdy znajdę upragniony stolec, przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, uraczając swoje podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile.

zalosne

Gość belmondo30
heh,nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka...Twoje wymagania,nie obraź się,są b.niedojrzałe,i pewnie za parę lat będziesz się z nich śmiać