Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdtestruh

solastyna forte

Polecane posty

Gość hdtestruh

używał ktoś? prosze o opinie na temat tego środka.

Gość fyjfhkbn
up

Gość fhghhgg
biorę drugie opakowanie 5 tabletka. efekty sa, ale neispektakularne - mi wystarczają. Jednomnei tylko zastanawia znowu zaczęły mi mocno wypadać włosy (zrobiły sie przesuszone a zawsze były z tych tłustych) a ktoś mi powiedział że taki może być efekt zazywania betakorotenu.Solastyna forte to bardzo!!! mocny beatkaroten i tak sobei myslę że warto zapytac lekarza zanim się go wybierze - ma 15 mg, stanadardowy beta ma 6 mg. Ja przy okazji zapytam się lekarza o to.... poza tym u mnei były wskazania do brania betakoretenu ze względu na problemy ze skórą (podobnopomaga przy zapeleniu mieszkowych skóry czy rogowaceniu jak to się tam nazywa)

Gość 5złotych
Uzywam Solastyna od jakiegoś czasu i powiem Ci, ze naprawde warto. Suplement nie jest drogi i łatwodostępny (ok 15pln w rossmanie). W sumie to moja druga kuracja. Poprzednią (ponad rok temu) przerwałem, bo podobno fatalnie wpływa na palaczy..zwiększa ryzyko zachorowania na raka płuc i takietam, więc się przestraszyłem, ale nie wiem, czy to prawda. Teraz rzuciłem palenie i znów wystartowałem. Przez pierwszy tydzień brałem 2 tabletki dziennie, ale to ze względu na swoją dużą wagę, jednak Tobie nie polecam przekraczać zalecanej dziennej dawki 1 tabletki, bo Solastyna sama w sobie ma b. dużo karotenu (15mg) i łatwo przedawkować, a wtedy nie będzie wesoło. Skóra już po 2 tygodniach od rozpoczęcia kuracji nabiera ładnego koloru nawet bez przebywania na słońcu..A może to placebo?:) heh. Uważaj tylko, żeby nie brać już wit A. w innym suplemencie. Naprawdę polecam. Nawet jakość skóry się polepszyła, ale to pewnie też rzucenie nałogu. No w każdym razie koloryt poprawiony:)