Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego niektore dziewczyny

dlaczego dziewczyny ktore maja ok.163 cm narzekają ze są niskie?????

Polecane posty

Gość queenofdisco
Ja mam 1,68 waże 52 kg i jest gicior, ale mogłabym mieć nawet 1, 70 i też byłby gicior, ale i 1,6 2 też byłby gicior. Faceci też lubia niskie kobietki, co nie oznacza, że ja jestem za wysoa....

Gość pierdolenie do kwadratu
Ok. Wzrost u kobiet nie ma wiekszego znaczenia. Jedyna sfera zycia, w której niskie muszą cokolwiek nadrabiać to sport (siatkówka itp.). Faceci ogólnie wolą niższe z tym, że niscy z przymusu, a wysocy często z wyboru(popatrzcie na żony koszykarzy np.). Dla kurdupli wysokie kobiety to swego rodzaju symbol sukcesu i dlatego dla nich one są atrakcyjniejsze. Czemu symbol sukcesu? Bo żadna nie będzie chodzić z niższym od siebie ot tak. Takie pary są często spotykane gdy partner ma spore zasoby finansowe. ;) To takie małe wyjaśnienie faceta. :)

Gość gadzik
okreslic jednoznacznie kto jest wysoki a kto niski nie jest latwo. To bardzo subiektywna ocena, zalezy z jakimi ludzmi przebywamy i przebywalismy, jaki wzrost maja statystycznie ludzie z naszej okolicy itp. Ja mam 168cm i choc wiem ze jest to raczej wzrost sredni, czuje sie bardziej wysoka niz sredniego wzrostu. U mnie pewnie to jest dlatego,ze moja kumpela z ktora spedzalam najwiecej czasu ma 152cm,a i dziewczyny z ktorymi gdzies mam stycznosc sa srednio 2-3cm nizsze.W dodatku lubie czasem zalozyk obcasik bo taka dlugo noga wyglada mmm....;) Ale tak na prawde nie jest istotne czy masz 160 czy 170. W kazdej z tych mozliwosci sa plusy i to na nie patrz. A co do tematu (dziewczyn ktore uwazaja ze 163 to malo) - a niech sobie tak mysla:P ludzie kiedys tez wierzyli ze Ziemia jest plaska...;)

Gość mam 161
i nie narzekam :)

Gość a ja mam 163
i wydaje mi się,że jestem strasznie wysoka i chciałabym być niższa.W moim środowisku są niskie osoby,jestem wyższa od rodziców,starszej siostry,większości koleżanek.Wręcz się tego wstydzę,czuję sie przy nich jak wielka krowa.Kocham buty na obcasach,najlepiej jak największych,ale noszę tylko takie 3-5 centymetrowe bo w większych czuję sie jak żyrafa :(

Gość mam 161
"No sorry, ale napisałem tak, bo kiedy partner jest wyższy od partnerki o te 30, 40 cm i na dodatek kobieta należy do niskich osób to wygląda wtedy jak karzeł. Taka para moim zdaniem wygląda ohydnie i zawsze zastanawiało mnie jak oni np. się całują. Chyba cały czas muszą szukać jakiś wzniesień, na których staje ta niska kobieta." Buahahahaha śmieszny jesteś i masz mało wyobraźni.

Ja mam 162 cm wzrostu, wolałabym być z 7 cm wyższa, bo nie mogę żadnych spodni na siebie dopasować, wszystkie trzeba ciąć, a wówczas tracą fason..

Gość cynosia01
ja mam 164 i jestem szczesliwa z tego powodu , a moje kolezanki są nizsze ode mnie i nie narzekaja :)

Gość ja mam 151cm wzrostu
i pasuje m i to. tez musze skracac spodnie ale jakos mi to nie przeszkadza.jestem szczupła, proporcjonalna, mam niewielkie ale jędrne piersi. nie chcialabym byc wyzsza. wszyscu zawsze uwazali mnie za taka kruszynke i sklamalabym gdybym powiedziala ze tego nie lubie ;).w dodatku kazdy męzczyzna jest dla mnie wysoki(nawet ten co ma ok. 170 cm) . żyć nie umierać:D

Gość ja mam 151cm wzrostu
no a moj chłopak ma 168cm i bardzo nam razem dobrze. nie chcialabym miec tych 170cm bo lubie sie chowac w jego ramionach.

Gość do Ralfie
czy jak ci tam,esteto od siedmiu boleści:mam 153 centymetry,na mojego męża mówią z racji wzrostu Van der Sar-chyba facetowi nie trzeba tłumaczyć,kto to, dlaczego i jaka jest między nami różnica?Szczęśliwą parą jesteśmy od wielu lat,mamy dwie córeczki,więc chyba nie mamy problemu ani z całowaniem się, ani pardon, z całą resztą?Obie moje siostry(wyższe ode mnie, ciut ponad metr sześćdziesiąt)także mają mężów o koszykarskim wzroście. I jakoś nikt nie patrzy na nas z obrzydzeniem...

Mam 1,58 i nie nazekam, chodz wiem ze nie urosne. Czemu kazdy ze wysokie kobiety sa sexy i wogule, malutkie tez moga byc sexowne i sloedziutkie :D Ja sie dobrze czuje w swojej skórzec :D Przynajmniej mój zwariowany charakter pasuje do mnie i nie bede sie czuc jak idiotka ze cos glupiego zrobie, bo jak by juz to wysoka dziewczyna zrobila to by mi sie smiac zachcialo. :D

Gość sredni wzrost
mezczyzni w polsce sa dosc wysocy wsrod mlodego pokolenia jest to ok. 180cm dla mezczyzn i dla kobiet 168cm np w holandii czy w skandynawii sa ludzie najwyzsi na swiecie. w holandi szczegolnie rzuca sie w oczy wzrost kobiet mezczyzna 183cm kobieta 176cm dane dotycza mlodego pokolenia

Ręce opadają jak się czyta ten topik. PO prostu ludzie dzielą się chyba na niskich i wysokich, a średnich już nie ma? Jakby kto był ciekaw, to moja matka ma 152 cm wzrostu i w jej dowodzie (starym), określono to jako wzrost średni... TAkie były normy 40 lat temu..

eee. Ja mam 162 i nie czuję się mała. Wokół mnie niscy ludzie, więc nie przeszkadza mi mój wzrost.

Gość xde
ja mam 14 lat i mam 174 . waże 52 kg O.o przez tą wagę mam problemy z kregosłupem . jeszzee xd

Gość TakaJednaYumi
Zazdroszczę połowie was że macie około 160... Przez geny mam 173 w wieku niespełna 14 lat.. Mówią że jeszcze urosnę ;-; Nie chcę rosnąć, chcę tylko być niższa i może zaokraglić się w gornej części ciała :333 Mówię wam, cieszcie sie ze swojego wzrostu :D

Gość kotek20kotek
A co ja mam powiedziec nie dosc ze mam 155 to jestem bardzo drobna!!!! Moi rodzice maja normalne wzrosty dwoch braci tez(180cm) a ja 155!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhh. Skąd te geny, nie wiem...

Gość kotek chyba coś sobie wmawiasz
bo przy Twoim wzroscie 47 kg, to nie jest jakoś bardzo mało jesteś po prostu niska, a nie drobna

Gość gość
Ja mam 162 i chciałabym być niższa :D

Gość gość
a ja mam 157.. i strasznie bym chciała miec chociaż te 160.. a 163 to już w ogóle..