Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Get

uciążliwy ból jajników

Polecane posty

Gość Get

Mam dosyć niepokojący problem - bolą mnie jajniki. Ból pojawił się około 2 tygodni przed miesiączką i trwa nadal [11 dzień cyklu] - łącznie ponad 3 tygodnie. Wizyta u ginekologa z rozkładu wypada za tydzień. Z tego co czytałam, wynika, że to najprawdopodobniej jakieś zapalenie. Czy któraś miała taki problem ? :( Pozdrawiam

Gość test ciążowy
może masz jajeczkowanie. u mnie ból jajników oznacza owulację

Gość Get
przez 3 tygodnie ? to chyba niemożliwe...

Zapalenie przydatków. Ale ból wtedy jest bardzo ostry, nogi do góry podnieśc nie można.

Gość migocia
Get mnie kluje lewy jajnik :) mysle ze to owulacja :) a Ty ????

migocia - ty to może i owulacja, ale get - to może być własnie zapalenie przydatków, albo jakaś torbiel - do lekarza marsz jak najszybciej!

Gość Get
Owulacja to nie jest na pewno, więc chyba Si25 masz rację, chociaż aż tak bardzo mnie nie boli... To nie jest tyle jakiś straszny ból, co uciążliwy.

Gość Get
Czyli czekam na wizytę. [Trzymać sie w ciepełku postaram] dziękuję za odpowiedzi =)

Get jak miałam zapalenie przydatków to zaczęlo się od bólu jajników. Potem juz nie mogłam chodzic , tak mnie bolało. Ciepełko i antybiotyk. Proponuję do gina , bo jezeli to zapalenie przydatków to konieczne jest leczenie. Nieleczone mogą spowodowac problem z zajściem w ciąze. Lepiej to sprawdzic.

Gość migocia
no moze Wy mi tutaj odpowiecie : kluje mnie teraz lewy jajnik tak jakby mi ktos szpoili wbijal w niego czy to moze byc owulacja??????????????// dzis moj 13 dc cykle mam 27, 28 dnowe nie zauwazylam sluzu plodnego ciagnącego ale jest ogolnie mokro i sluz jest taki lepki widac go pełno, czy to moze byc owulacja?????????????

Jezeli nie ma zaburzen owulacji i regularne cykle to moze tak byc.

Gość Joli*
Mnie tak boli w prawym boku od marca... jak na razie zaden antybiotyk mi nie pomaga, a na usg nic nie ywszlo, ani z badania krwi, zaczelo mnie bolec po owulcji w marcu...no coz mamy teraz czerwiec a lekarze strajkuja...

Gość saaaaaaaaaaandra
moja kolezanka ostatnio tak miala.. tez mowilam ze przesadza ze to pewnie przed okresem itp. a okazalo sie ze wlasnie miala zapalenie przydatkow i dobrze ze szyko poszla do lekarza