Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryzys w kamieniu piersia...

kryzys w karmieniu cycem

Polecane posty

czy macie ochote odstawic od piersi swoje dzieci i przejsc na butle po to zeby sobie pojesc pyszne rzeczy i napic sie alkohol...?ale z kolei butla to duze utrudnienie na spacery np-nalezyprzygotowywac swieze mleko i od razu podawac wiec nie chce sie bawic z termosikami..

Gość cóż to za wyraz
CYC fuj

jest w słowniku

Gość cóż to za wyraz
parę innych też :P

Mam oj mam czasami :) Ale jeszcze tylko jakies 2 mce i bedzie po zawodach. A kieliszek wina/male piwko mozna wypic, raz na jakis czas, po wieczornym karmieniu, jesli jest sensowna nocna przerwa :) No i mozna rozwijac talent kulinarny w zakresie zdrowej diety :)

Gość kifiiii
pomysl sobie tak: kieliszek wina i inne lakocie bedziesz mogla pic porawie do konca zycia a skad wiesz czy to nie twoje ostatnie karmienie piersia? piersia karmic bedziesz co najwyzej rok-dwa teraz jest maly kryzys, ale moge sie zalozyc, ze jak przestaniesz to bedziesz miala wiekszy kryzys ja przesta;lam bo dostawalam ciagle zapalenia piersi i wiecej w lozku z goraczka siedzialam niz na spacerach ni i po miesiacu przestalam karmic, zajpierw zadowolenie przez pare dni, a pozniej wielki dol ,dlaczego tak szybko sie poddalam?

lubie karmic dziecko piersia.nie zastapilabym tego niczym. uwielbiam to!! jem co chce. fakt czasem mala ma wysypke ale po jakims czasie zawsze ustaje a ja nastepnym razem uwazam juz na pewne potrawy. co do alkoholu to narazie pije tylko bezalkoholowe piwko i da sie zyc nie brakuj mi. piwska ozlopie sie jeszzce w zyciu a karmienie piersia trwa tak krotko. bo nawet gdybym miala karmic i 1,5 roku to co to jest? na picie mam cala reszte.