Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrolciaaa

zdrada faceta juz sama nie wiem wejdzcie

Polecane posty

Gość karrrolciaaa

jestem bardzo zazdrosna o swojego faceta, tydz temu konczylam szkole a on mi wczoraj wyslal smsa kotku od jutra masz wakacje cieszysz sie?? ;/ od razu pokojarzylam ze to do innej ;/ napisalam mu to a on ze jestem popierdolona na tym pkt-cie ze on mi pisze smsa a ja zaraz jakies podejrzenia i ze jutro tj wszyscy maja wakacje! a ja nie wiem co o tym myslec :( zawsze mi mowil ze gdyby kogokolwiek zdradzil to by nie mogl z tym zyc i by sie przyznali wie ze ja bym tez czegos takiego nie ukrywala czy nie przesadzam :(:(:(

Gość strzel se w łeb

Gość karrrolciaaa
czemu?

Gość karrrolciaaa
serio nie wiem czy jetem taka glupia i przesadzam czy moge miec sluszne podejrzenia

Gość strzel se w łeb
boś pierdolnięta!! :P

Gość nie wchodzi link
kobieto. dzisiaj wszyscy maja koniec roku szkolnego wiec mogl sie pomylic prawda? rob tak dalej to ucieknie gdzie pieprz rosnie.... ja bym z kims kto podejrzewa mnie na kazdym kroku nie wytrzymala ani dnia.... wyluzuj kobieto i zaufaj mu.... bez tego ani rusz.... wspolczuje mu. postaw sie w jego sytuacji to moze lepiej to zrozumiesz.

Gość nie znam faceta
który nie zdradza, wszyscy zdradzaja jedni lepiej inni gorzej sie z tym ukrywaja

Gość karrrolciaaa
no wiem :( ale on dobrze wiedzial ze ja juz tydz temu odebralam swiadectwo :( ja mu chyba nie ufam :(

Gość karrrolciaaa
a ja jakos nie wierze ze kazdy facet zdradza ;/

No to jak nie ufasz to na czym ma sie opierac wasz zwiazek?

Gość powaga sam jestem
facetem i zdradzam moi wszyscy kumple tez zdradzaja... no i mam kolezanki ktore zdradzaja swoich facetow

Gość nie wchodzi link
nie kazdy zdradza.... ale mu moze zaufaj... kurcze nie jest jakims cyborgiem zeby o wszystkim pamietac. przede wszystim to moze pogadaj z nim o ty a nie pisz po forum bo to i tak nic nie da.... jak nie ma zaufania to nie ma zwiazku.... na jakiej podstawie mu nie ufasz? oszukal cie kiedys? dal powod do zazdrosci ze tak o nim myslisz czy co?

Gość karrrolciaaa
no troche razem przeszlimy ale wiem ze on jest w porzadku wobec mnieze mnie kocha a mimo wszystko jak jakas do niego napisze to ja juz wariuje i jestem w stanie ja zamordowac :(

Gość widze ze
to sie lecz kobieto i dorosnij do zwiazku...

Gość karrrolciaaa
ale same pomyslcie :9 boze juz nic nie wiem :( ostatnio sie nam nie ukladalo i tez pomyslalam ze moze... :( ahh masakra

Gość Patikkk
karrrolciaaa nie martw sie mam to samo ale mój facet jest juz ze mna i z moja zazdroscią ponad rok! ;) chociaz czasem bylo BARDZO ciezko. Ale wiesz moja zazdrosc jest z tego ze kiedys zdradzał...

Gość nvl
wasze podejrzenia nie biorą sie z nikąd, być może są uzasadnione. Faceci zawsze do końca, nawet przyparci do muru będa się wypierać.

Gość seksowna 40
jak ci mowi ze nie mogby zyc z ezdrada to 99,9 % ze dokladnie ze zdrada zyje....niestety a jeskli jestes zazdrosna to nie bez przyczyny nie ma zazdrosci jesli nie ma symptomow ze cos nie jest tak kobiety maja uiintuicje nie zxapominaj

Gość karrrolciaaa
seksowna prosze Cie nie strasz mnie :( myslisz naprawde jk mowi ze by sie przyznal tzn ze zdradza??

Gość fefka
jestes troche porabana

Gość karrrolciaaa
ale czemu?? :)

Gość gsergsre
;/;/;/

weź wyluzuj bo facet cie zostawi przez tą chorą zazdrość