Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winkoczerwone

dlaczego Polki lubia Arabow?

Polecane posty

Gość kanapka z serem
byłam a Lonydnia, tak się aż roi od arabów są ohydni, wulgarni, brzydcy, niekulturalni, bezczelnie, nie maja w sobie za grosz uroku, oszukują przy wypłacaniu reszty jestem Polką a wszystkich arabów majchetniej usunęłabym z Europy

Gość kanapka z serem
przepraszam za literówki, ale sens chyba można wyłapać

Gość precz z rasitami

kanapka z serem I LOVE YOU!!!! Nareszcie bratnia dusza. Bylem w Niemczech i niestety stwierdzilem ze wiekszosc Polek zadaje sie z tymi brudasami a potem sie dziwia ze dostaja baty.

mozna powiedziec ze mam urode araba, ale potrafie sie zachowac jak cywilizowany czlowiek. To nie rasizm. wedle mnie to moga miec zielona skore, ale nienawidze ich pogladow!

na jaka kase? Wiekszosc z nich to nieroby ktorzy wysylaja zony do pracy a z ta marna kase co im zabiora chca zaimponowac naiwnym dziewczyna z europy wsodniej!

A znacie ich chociaz osobiscie, ze sie tak wypowiadacie?? :O O polakach mowia, ze wszyscy to zlodzieje i pijaki, co nie znaczy, ze taka jest prawda i ze wszyscy polacy tacy sa. Nie uogolniajcie. A to, ze maja ciemniejsza skore, nie znaczy, ze sa brudasami:O Nie rozumiem jak mozna sadzic wg koloru skory czy miejsca pochodzenia:O Zalosne..

Gość hehe........
ciężko nie mieć ksenofobii mieszkając w mieście zasypanym przez wszelkie dziadostwo panoszące się i zabierające nam pracę, robiące burdel w lokalach... takie jest moje zdanie o nich i nikt mnie nie przekona, czy się myją, czy, brudas to metafora

Gość ciemna skora oznacza
ze sa brudasami? ludzie przestancie byc rasistami!!!! oni sie myja czesciej niz niejeden europejczyk. ja mam faceta araba i moglby z lazienki nei wychodzic!

Gość opowiem wam cos
ja wiem ze nie wolni generalizowac, bo w kazdym kraju sa tacy i tacy ludzie, lepsi, gorsi, brzydcy i ladni, debile i madrzy, ale...o Arabach ja nie potrafie powiedziec dobrego slowa. chociaz nie, podziwiam ich za to ze maja swoja kulture i ja pielegnuja, sa jej wierni, tylko tyle. Arabowie i Turcy to taka specyficzna nacja, nie wiem z czego to powstalo ale gdziekolwiek sie nie pojawia to: a)maja tlumy chetnych polek by im wejsc miedzy nogi ;) b) oni sami sa baaardzo chetni by blondwlosa polka weszla im miedzy nogi znalam jednego Turka. otoz byl to Turek z malego miasta w Turcjim ktoremu sie poszczescilo i wyjechal do USA nie znajac ani slowa po angielsku. pracowal tam rok, w miedzyczasie nauczyl sie jezyka perfekt (trzbea im przyznac ze do nauki jezykow skubani maja talent), akcentu nie mozna bylo rozpoznac bo mowil po prostu jak amerykanin. poznawal tam roznej masci kobiety, uprawial z nimi seks, az w koncu poznal polke. byli para. skonczyl sie rok, on wrocil z nia do Polski, wzieli slub. ona dla niego przeszla na muzulmanizm, a on ja po tygodniu zdradzil z laska z internetu. otoz okazalo sie ze jeszcze przed ich slubem on zauwazyl ze w polsce ma wiele adoratorek, uroda typowego turka ale gdy mowil po angielsku lecialo na niego 2 razy wiecej lasek :D wiec uznal ze bedzie sie podawal za amerykanina. tak tez sie stalo, podrywal laski na internecie, kazdej jednej po 2 tygodniach mowil ze ja kocha, spotykali sie, szli do lozka i tak pare razy z kazda. jezdzil do innych miast a zonie mowil ze jedzie dawac korepetycje z angielskiego :D chyba korepetycje z robienia loda,ale to juz tylko on i jego partnerki wiedza. do czego zmierzam - to nie jest jedyny taki przypadek, wystarczy byc blondynka i przejsc sie glowna ulica miasta, jesli bedzie szedl jakis turek, arab czy inny to macie 100% gwarancje ze na was zareaguje w jakis sposob, usmiechnie sie, zagada, zagwizdze, zlapie za tylek czy cos innego. oni tak maja, nie wiem z czego to powstalo ale chyba duzo lasek musi sie na to lapac skoro sa tacy odwazni. dziewczyny ja was prosze, zastanowcie sie 100 razy zanim sie zwiazecie z jakimkolwiek z nich...

Gość bo maja super peniski
mniam

Gość gość
nw ... byłam w egipcie I kazdy arab przywala sie do pole mówiac jakies rzeczy lub np ;robiąc sb zdjecia z nimi , rysując im serduszka na rekach araby podrywają nawet 12 letnie dzieci -,-