Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skuteczna dieta szybki efekt

Znam skuteczny sposób na odchudzenie!!

Polecane posty

Słuchajcie: Wystarczy wdziać na swe tłuste dupsko coś w co już od dłuższego czasu sie "nie mieścisz" i pochodzić w takim dupo/brzuchościsku cały dzień. A się odechce jeść na 100%!

Myslicie ze to zart? To nie zart Po prostu jak nosisz ubranie dopasowane do twojego nowego, grubszego ja, to wydaje ci sie, ze skoro jest luźno, to twoja figura jest ok i wciaz jest taka sama. A jak zalozysz pzryciasne sponie i zmusisz sie do calodziennego przechodzenia w nich, to nieswiadomie sama ograniczysz kalorie, byleby tylko ci szew w jeansach nie pękł na tyłku.

Myslalam ze podzielicie sie swoimi opiniami na ten temat, ale wy chyba naprawde nie wzieliscie tego na powazne

Gość sdfsdf
masz rację Ja mam kilka kg nadwagi i nienwidzę nosić spodni które kiedys były dla mnie dobre, bo czuję ewidentnie jak tłuszcz mi się wylewa. Ostatnio kupiłam sobie luźniejsze spodnie i czułam się w nich super - bo szczupło, bo nic mnie nie obciskało. Niestety to nie motywowało mnie do odchudzania.

Dokladnie Ja tez niedawno kupowalam sobie spodnie, oczyiwsie dopasowane do mojego obecnego rozmiaru (dodam ze troche mi sie ostatnio przytylo) i na doadatek troche luzne, zeby bylo mi wygodnie. I co? 4 kg więcej! No to się wkurzyłam, wdzialam na siebie spodnie sprzed 2 lat, ktorytch od pewnego czasu nie nosze (z wiadomych przyczyn). Ledwo weszly, ale jeszce jakos moglam oddychac. Jak poczulam ten ucisk na brzuch to momentalnie odechcialo mis ie jesc. Dopiero gdy naprawde sie wyglodzilam, zjadlam normlany obiad (bez dokladek). Ponosilam tak "kilka" dni i 2 kilo spadlo jak ręka odjął.

Gość unijny liberal
trzytygodniowe wczasy w Etiopii.