Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyzik

weekendowe nauki przedslubne lublin

Polecane posty

Gość narcyzik

czy ktos sie orientuje gdzie mozna takie nauki odbyc i podzielic sie wrazeniami?

Moja siostra robila w Swindiku. Było tak sobie, ale szybko. Nie mam na nich namairow niestety. Nauki prowadzi jakies małżenstwo ok. 30. Znalazlam coś takiego \"WEEKENDOWE KURSY PRZEDMAŁŻEŃSKIE Prowadzone przez małżeństwo w małych grupach z wykorzystaniem metod aktywizujących, w ciągu dwóch dni kursu realizowane są też treści obowiązkowych spotkań w poradni rodzinnej. Ciekawa forma, materiały dydaktyczne w cenie - kursy są płatne. Informacje i zapisy: tel. 0-81 751 21 93, Ośrodek Profilaktyki i Odnowy Rodziny w Świdniku, Żwirki i Wigury 15. Prosimy o powołanie się na nasz portal przy zapisach. Dziękujemy.\" Ale to nie sprawdzone - musisz to zrobić sama.

Gość narczyzik
no dzieki,za info,ale jak rozmawialm z ksiedzem to on mowil ze nie honoruja nauk przeprowadzonych przez to malzenstwo,wiec juz nic nie rozumiem,jak to w koncu jest.b. zalezy mi na przyspieszonym kursie.

Gość ryszarda_Prawdziwa
To dziwne.. Fakt, że siostra brała ślub nie w Lublinie. Pewnie ksiądz chce żebyś chodziła do nich i płaciła im :-/. Żenua....