Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrolineczkamalinka

czy loda z połykiem robią tylko dziwki? co myslicie?

Polecane posty

Zrobiłam mu loda z połykiem. Podobało mi sie, sperma mi smakowała. Ale on tak szybko skonczył ze nawet nie zdarzyłam pomyslec czy połknąć. Po prostu połknęłam. Pierwszy raz kochalismy sie po francusku. I tak mysle ze on nie dał mi w sumie wyboru. To działo sie tak szybko. Niektórzy uwazają ze kobiete nalezy zapytac czy moze sie skonczyc w ustach. On nie zapytał, po prostu to zrobił a ja połknęłam. Nie bylismy długo razem, jednak byłam w nim zakochana do szaleństwa. Teraz mi zle z tym bo chyba mnie nie szanuje. Co o tym myslicie?

a gdyby ci przywalił w psyk to byłaby oznaka szacunku? Co ma laska z połykiem do szcaunku. no chyba że się ją robi menelowi na rogu ulicy

Gość tak se myślę że
hmmm- mąż za dziwkę mnie nie uważa a wiem że kocha lody

po prostu mu powiedz, ze nie zawsze możesz mieć chęć na połyk i żeby z grzeczności pytał czy tak może skończyć. Finał. a czemu uważasz, że nie ma teraz dla Ciebie szacunku, to nie wiem. Jeżeli Ty go kochasz i on Ciebie, to powinien sie cieszyć, że jego dziweczyna robi mu dobrze. Jakbyś nie robiła, to też by było źle i poszukałby tego u innej.

poprostu zapytałam bo juz sama nie wiem co myslec. Jedni pisza tak, inni inaczej.

No to łykam jak tylko coś mi ktoś włoży do ust.

Gość moze po prostu
zrob mu loda z polewa, i bedzie sprawiedliwie.

Gość danone
ile ty masz lat ? bo takie pyt to chyba tylko jakas 13 latka moze zadac ';:|:| przede wszystkim jak nie chcesz polykac to wyjmij z buzi krotko przed koncem :P a co do szacunku to smieszne to troche

Gość Anikaaaaaaa
Ja też miałam taką sytuację: facet był na maksa podniecony, nie myślał racjonalnie i nawet nie zapytał się mnie o zdanie, a ja wcale nie miałam zamiaru połykać jego spermy, bo mnie to obrzydza. Strasznie głupia sytuacja, bo ja pojęcia nie miałam, że on już dochodzi.

Gość danone
dziwne, bo to mozna wyczuc ,zawsze krotko przed koncem troszke wylatuje to moglas w tym momencie powiedziec ze dalej nie chcesz :|

Gość Anikaaaaaaa
i rezygnowac ze spermy w ustach? ja lubie sperme i potem ją polykac