Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozwakacjamibuuuuu

blagam!!!!!!!!!!!!!!!!!wakacje, morze, pytaniee

Polecane posty

Gość cozwakacjamibuuuuu

blagam jak ktos ma jakies namiary i telefony do osob co maja wolne pokoje 2-osobowe nad morzem najleoiej w jastarnii to podajcie!!!!!!! cena 30-35 zl za dobe wszytsko jest zajete albo kurde drogie a ja nie porezebuje telewizora, radia i dvd w pokoju chce tylkio czysta lazienke i lozko i tak bede caly dzien na dworzu

Gość ale nie dasz rady
w jastarni noclegi - jeśli chodzi ci o pokoje 2os z łazienką itd - tzw standard - zaczynają się w sezonie od 45zł za dobę od osoby.

Gość cozwakacjamibuuuuu
Anula no moze!!!!!!!!!!!! wszytskio jnuz jedno, bylke nad morzem napisz

Gość cozwakacjamibuuuuu
ale nie dasz rady to czemu w zeszlym roku bylam w pokoju 30 zl za dobe w sezonie??? lazienka nie w pokoju ale obok czysto schludnie i u milej starsze\j pani a koleznka teraz dorwala pokoj za 20 zl za dobe od osoby a jedzie w lipcu byla tam juz i warunki sa spoko bez luksusow wiadomo ale nie o to chodzi

Gość cozwakacjamibuuuuu
karolina dzieki za linka ale tam maja wolny jeden termin ktory mi nie pasuje kurde ale mam pecha:(

Gość cozwakacjamibuuuuu
13-19 lipca

Gość cozwakacjamibuuuuu
mam taka durna szkole ze nie wiadomo az do polowy czerwca jakie beda termiuny egzaminow a zdarzaja sie u mnnie w lipcu jeszcze wiec nie moglam rezerwowac

Gość cozwakacjamibuuuuu
dzieki Anula

Gość cozwakacjamibuuuuu
anula ta babka nie ma 2-osobiwych pokoi chyba mam pecha i nigdzie nie wyjade super:-( ale dzieki za pomoc

Gość cozwakacjamibuuuuu
watpie napewno nie w necie

Gość ale nie dasz rady
ponieważ dla mnie łazienka w pokoju to pierwszy warunek, tylko o taki pokój mi chodziło - i wszędzie, a zwiedziłam jastarnię wybierając pokój wzdłuż i wszerz nie było takiego pokoju za mniej niż 45zł za dobę. tzn - jastarnia jako miasto jest "długa" i może to co daleko od "centrum" miasteczka jest tańsze.. nie wiem, ogólnie w jastarni jest b.drogo ale za to pięknie kurcze.. :)

Gość cozwakacjamibuuuuu
ale nie dasz rady do plazy mialam minute drogii na piechote a do stacji kolejowej tez minute:-) wszystko bliko, zadne zadupie i niska cena

Gość cozwakacjamibuuuuu
karolina chyba ci anpisalam czemu nie moglam wczesniej szukac a z ta lazienka to tez do mnie??? ja nie pisalam ze ovczekuje pokoju z lazienka