Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaprawda

Ludzie narzekający na brak powodzenia z powodu wyglądu SAMI PATRZĄ TYLKO

Polecane posty

Gość takaprawda

NA WYGLĄD INNYCH. Jest takie powiedzenie "mierzyć innych swoją miarą" i ono tutaj idealnie pasuje. Dlatego osoby narzekające ciągle "jestem niski i nie będę mial nikogo" to największe moim zdaniem pustaki.

Gość Pomasuj się sam

Gość wedq
to nie sa pustaki, tylko zakompleksieni ludzi.. znajomosc psychologi w TOBIE zerowa,acha i to co piszesz, to nie jest zadna prawda..tylko wierutnym kłamstwem.

Gość wedq
takaprawda chodzi ci bardziej o osoby narcystyczne..mowiac o pustakach

Gość G4444
Kobieta zawsze powinna byc ladniejsza od swojego faceta.

Gość wedq
nie zgadzam sie zG4..jakies stereotypy masz w głowie, znam wiele par, gdzie facet jest przystojniak a kobieta brzydka(ale madra) i sa to swietne pary!! zreszta nie wyglad jest najwazniejsy liczy sie dusza i to co w srodku.. zreszta ciało zgnije i sprochnieje jak spiewał malenczuk...

Gość czlowiek myslacy
takaprawda>>> jak byl(a)bys niski to tez bys tak mowil(a)

Gość G4444
a ten przystojniak zdradza, albo bedzie jak zdradzal z jakas pieknoscia ;)

Gość G4444
i skoro wyglad nie jest najwazniejszy, to dlaczego ta brzydka zwiazala sie z przystojniakiem?

Gość polik
ci naprawdę ładni nie przywiązują tak dużej wagi do wygladu. To dla zakompleksionych szaraków jest problem.

Gość wedq
G4 A ALE PIEPR0-ZYSZ, jestes masz głowe pełna stereotypow, z jakiej wiochy klikasz?? Nie kazdy facet, jest takim palantem, na jakich Ty trafiałas Nie kazdy facet zdarza i nie kazdy ma sex w głowie.. czasem kobiety sa gorsze..w tych sparwach niz faceci..czego Ty jestes potwierdzeniem czemu ona zwiazała sie z przystojniakiem , bo widziała w nim oprocz pieknej powłoki..piekna dusze..

Gość wedq
polik dokładnie zgadzam, sie z Toba łądni ludzie nie mysla o wygladzie i o nim nie rozprawiaja..bo go maja..i zajmuja sie innymi sprawami to brzydale, zuja wygladem swym i mysla, ze wszystko zalezy od wyglady G4 JESTES BRZYDELEM?

Gość wedq
TAKA PRAWDA tY PISZESZ...O OSOBOWOŚĆI NARCYSTYCZNEJ- to stale utrzymująca się zawyżona samoocena, potrzeba doznawania podziwu, niezdolność do empatii, potrzeba bycia podziwianym, wyolbrzymione poczucie ważności bez racjonalnych powodów, poczucie bycia uprzywilejowanym, okazywanie arogancji i wyniosłości w zachowaniach.

Gość G4444
piekna dusza, bogate wnetrze... 😴 kazdy (niezaleznie od plci), kto zwiazal sie z atrakcyjna osoba, mowi, ze nie polecial/a na wyglad ale na charakter itp. A tak naprawde to kazdy chce miec super laske/przystojniaka. KAZDY. Tylko nie kazdy ma sie odwage przyznac i wmiawiaja, ze niby wnetrze jest najwazniejsze, hehhe

Gość do G4
piszesz, jak Typowa zakompleksiona Polka..o wygladzie mysla tylko zakompleksieni ludzi i brzydcy!!łądni maja wazniejsze sprawy!!

Gość do wedq
Piszesz o stereotypach, znasz się na psychologii że oh ah, ale jak ktoś głupoty pisze to od razu "z jakiej wiochy klikasz" :O Czy to nie jest sereotyp?

Gość do G4
nie kazdy poleciał MOWISZ JAKBYC BYłA WSZECHWIEDZACA A WIESZ,KTO WSZYSTKO WIE??? GłUPIEC!!GłUPIEC ZAWSZE WIE WSZYSTKO!! nie kazdy!!nie kazdy leci na wyglad,...znasz kazdego człowieka??na swiecie..jest tyle milradow ludzi na swiecie..!!!a TY WIESZ, ZE KAZDY LECI NA WYGLAD!! NIE OSMIESZAJ SIE W SWOJEJ GłUPOCIE!!!!

Gość prawie_A
oj ludzie sami wiecie,ze to bzdury... nikt nie chce super pieknej laski,super pieknego chlopaka... chodzi o to aby ta osoba nam sie podobala bo bez tego nic nie bedzie,ale jak wiadomo kazdemu podoba sie co innego... i duzo potrafimy tez zaakceptować, kazdy ma wady... takzde darujta sobie te pograzajace gadki;)

Gość facet z klasa
ZRESZTA NIE TO PIEKNE CO PIEKNE, LECZ TO PIEKNE CO SIE KOMU PODOBA, a kazdy czlowiek ma inny gust, jedna dziewczyn spodoba sie temu chłopakowi, a drugiemu juz nie i dobrze..G 4 pisze faktycznie głupoty..wmawiasz nam ze kazdy patrzy na wyglad!!Faceci..patrza na całokształt..czyli nie tylko na wyglad..ale tez na charakter i w ogole sposb bycia..lubia kobiety miłe, ładne i mądre...a nie tylko super puste modelki bez mozgu!!

Gość do G4
Ona jest po prostu zakompleksiona. Ja jestem ładna i mam ważniejsze sprawy na glowie. Np. nie wiem, czy na dzisiejsza imprezę ubrać czarne buciki czy czerwone? Nie mogę się zdecydować

Gość bo płeć żeńska
to są maszyny przecież

Gość DZIEWCZYNKA3
G4 CZY TY WIESZ CO JA CHCE?GOWNO WIESZ..pisałas, ze kazdy chce miec niezaleznie od płci przystojnego faceta czy ładna kobiete.. ja nie chce przystojniego faceta..chce czułego,opiekunczego i zeby mnie kochał...nie musi byc przystojny..

Gość Ele
Nie jestem,ani ładna,ani brzydka...jestem zwyczajnie przeciętna,a jakoś nie narzekam na brak zainteresowania swoją osobą.Nie chadzam też w spódniczkach przed kolano,ani nie nakładam tony makijażu.Zazwyczaj chodzę ubrana w jeansy i bluzki bez dekoltów,a w zasadzie dużo więcej czasu spędzam w ubraniach sportowych. Za małolaty przejmowałam się wagą,wzrostem,nosem,każdym pryszczem na twarzy itd,ale na szczęście wyrosłam już z tego. Ładne opakowanie szybko się nudzi.

Gość DZIEWCZYNKA3
UBIERZ CZARNE!!:)czrne pasuja do wszytskiego

Gość prawie_A
do ele - wcale sie nie znudzi to bzdury, jeszcze nie spotkalam sie z facetem ktory zerwal z dziewczyna bo znudzila mu sie jej uroda... , chyba ,ze jest tylko samo opakowanie do zaoferowania wtedy inna rozmowa:P

Gość Ele
Tak chodzi mi o samo opakowanie bez mózgu :P Taka laska dla zaszpanowania przed kolegami jaka to cizia na nich leci :D

Gość prawie_A
ale wtedy do koles jest przybity, nie dziewczyna...

Gość Ele
Jakiś czas temu spotkałam się z jednym kolegą,który długo gustował w takich laluniach.O dziwo powiedział,że ma już dosyć takich babek i zaczyna patrzeć na wnętrze nowo poznanych dziewczyn.